Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Justin Timberlake Songtekst: Sexyback

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Justin Timberlake - Sexyback ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Sexyback? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Justin Timberlake! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter J van Justin Timberlake en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Sexyback .

Origineel

I'm bringin' sexy back (yeah) Them other boys don't know how to act (yeah) I think it's special, what's behind your back (yeah) So turn around and I'll pick up the slack (yeah) Dirty babe You see these shackles, baby I'm your slave I'll let you whip me if I misbehave It's just that no one makes me feel this way Come here, girl (go 'head, be gone with it) Come to the back (go 'head, be gone with it) VIP (go 'head, be gone with it) Drinks on me (go 'head, be gone with it) You see what you're twerking with (go 'head, be gone with it) Look at those hips (go 'head, be gone with it) You make me smile (go 'head, be gone with it) Go 'head, child (go 'head, be gone with it) And get your sexy on (go 'head, be gone with it) Get your…

 

Vertaling

Ik breng sexy terug (ja) Die andere jongens weten niet hoe ze moeten handelen (ja) Ik vind het bijzonder, wat zit er achter je rug (ja) Dus draai je om en ik haal de speling op (ja) Dirty babe Je ziet deze ketenen, schat ik ben je slaaf Ik laat je me slaan als ik me misdraag Het is gewoon dat niemand me zo laat voelen Kom hier, meid (ga het hoofd, wees er mee weg) Kom naar achteren (ga 'hoofd, wees er mee weg) VIP (ga 'hoofd, wees er mee weg) Drinkt op mij (ga 'hoofd, wees er mee weg) Je ziet waar je mee tiert (ga 'hoofd, wees er mee weg) Kijk naar die heupen (ga hoofd, wees er mee weg) Je laat me glimlachen (ga 'hoofd, wees er mee weg) Ga 'head, child (go' head, go with this) En laat je sexy aan (ga 'head, go not take it') Haal je ...