Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Justin Timberlake Songtekst: Signs

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Justin Timberlake - Signs ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Signs? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Justin Timberlake! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter J van Justin Timberlake en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Signs .

Origineel

[Chorus - Justin Timberlake] (Uncle Charlie Wilson) I'm not sure what I see Cupid don't fuck with me! Are you telling me this is a sign? She's looking in my eyes, now I see no other guys Are you telling me this is a sign? (OHHH!!!) [Snoop Dogg] Don't think about it, boy leave her alone (Ooh wee!!) Nigga you ain't no G! She likes my tone, my colone and the way I roll, you ain't no G! [Verse - Snoop Dogg] It's legit, you know it's a hit When The Neptunes and the Doggy Dogg fin to spit You know he's in - tune with the season Come here baby, tell me why you leaving? Tell me if it's weed that you needing You wanna breathe? I got the best weed minus seeds Ain't nobody tripping VIP they can't get in If something go wrong then you know we get to Cripping [Chorus - Justin Timberlake] I'm not sure what I see You better don't fuck whit me! Are you telling me this is a sign? She's looking in my eyes, now I see no other guys Are you telling me this is a sign? [Snoop Dogg] Don't think about it, boy leave her alone (Oh ohhh!! yeah!) Nigga you ain't no G! She likes my tone, my colone and the way I roll, you ain't no G! [Verse - Snoop Dogg] Now you stepping with a G, from Los Angeles Where helicopters got cameras, just to get a glimpse of our Chucks And our Khakis and our bouncer cars You wit you friend right? (yeah) She ain't trying to bring over no men right? (no) Shiieet, she ain't gotta be in the distance She could get high all in an instant [Chorus - Justin Timberlake] I'm not sure what I see You better don't fuck whit me! Are you telling me this is a sign? She's looking in my eyes, now I see no other guys Are you telling me this is a sign? [Snoop Dogg] Don't think about it, boy leave her alone (Oh ohhh!! yeah!) Nigga you ain't no G! She likes my tone, my colone and the way I roll, you ain't no G! [Verse - Snoop Dogg] (Justin Timberlake) Mami, mamasita, have you ever - flown on G5s From London - to a beat hah? You gotta have cake You'll have Sunday's with chiquitas You'll see Venus and Serena, in the Wimbledon Arena And I can take you (Uncle Charlie, preach!!) (snoop dogg) [Bridge - Uncle Charlie Wilson] (Justin Timberlake) Nigga don't be young and foolish You don't know what you're doing You don't know what you've lost until she's gone (gone) And her pretty face, drove you wild But you ain't have that Snoop Doggy Dogg Style [Chorus - Justin Timberlake] (Uncle Charlie Wilson) I'm not sure what I see Cupid don't fuck wit me! Are you telling me this is a sign? She's looking in my eyes, now I see no other guys Are you telling me this is a sign? (OHHH!!!) [Snoop Dogg] Don't think about it, boy leave her alone (Ooh wee!!) Nigga you ain't no G! She likes my tone, my colone and the way I roll (hey!) you ain't no G! (Ooh wee!!) You ain't no G! (oh oh ohh! .. Ooh wee!!)

 

Vertaling

[Chorus - Justin Timberlake] (Uncle Charlie Wilson) Ik weet niet zeker wat ik zie Cupido geen fuck with me! Vertel je me dit een teken? Ze kijkt in mijn ogen, nu ik zie geen andere jongens Vertel je me dit een teken? (OHHH!) [Snoop Dogg] Denk niet over, jongen laat haar met rust (Ooh wee!) Nigga u ain't no G! Ze houdt van mijn toon, mijn Colone en de manier waarop ik rollen, is dat je geen nee G! [Verse - Snoop Dogg] It's legit, weet je dat het een hit When The Neptunes en de Doggy Dogg fin te spuwen Je weet dat hij in - afstemmen met het seizoen Kom hier baby, vertel me waarom je weg? Vertel me als het onkruid dat u nodig U wilt om te ademen? Ik heb de beste wiet zaden min Is niemand struikelen VIP ze niet kunnen krijgen in Als er iets fout gaan dan weet je we bij Cripping [Chorus - Justin Timberlake] Ik weet niet zeker wat ik zie Je kunt beter geen fuck whit me! Vertel je me dit een teken? Ze kijkt in mijn ogen, nu ik zie geen andere jongens Vertel je me dit een teken? [Snoop Dogg] Denk nietover, jongen laat haar met rust (Oh Ohhh! Yeah!) Nigga u ain't no G! Ze houdt van mijn toon, mijn Colone en de manier waarop ik rollen, is dat je geen nee G! [Verse - Snoop Dogg] Nu kunt intensivering met een G, uit Los Angeles Waar heb helikopters camera's, maar om een glimp van onze Chucks En onze Khakis en onze uitsmijter auto Je wit je vriend toch? (yeah) Ze is niet probeert te brengen over een periode van mannen toch? (no) Shiieet, ze is niet moet worden in de verte Ze kon krijgen hoge alle in een oogwenk [Chorus - Justin Timberlake] Ik weet niet zeker wat ik zie Je kunt beter geen fuck whit me! Vertel je me dit een teken? Ze kijkt in mijn ogen, nu ik zie geen andere jongens Vertel je me dit een teken? [Snoop Dogg] Denk niet over, jongen laat haar met rust (Oh Ohhh! Yeah!) Nigga u ain't no G! Ze houdt van mijn toon, mijn Colone en de manier waarop ik rollen, is dat je geen nee G! [Verse - Snoop Dogg] (Justin Timberlake) Mami, mamasita, heb je ooit - gevlogen G5 Van Londen - om een beat hah? Je moet nog taart U heeft zondag metChiquitas U ziet Venus en Serena, in de Arena Wimbledon En ik kan u (oom Charlie, prediken!) (Snoop Dogg) [Bridge - Uncle Charlie Wilson] (Justin Timberlake) Nigga niet jong en dwaas Je weet niet wat je doet Je weet niet wat je hebt verloren totdat ze weg is (gegaan) En haar mooie gezicht, reed je wilde Maar je kunt niet hebben dat Snoop Doggy Dogg Style [Chorus - Justin Timberlake] (Uncle Charlie Wilson) Ik weet niet zeker wat ik zie Cupido geen fuck wit me! Vertel je me dit een teken? Ze kijkt in mijn ogen, nu ik zie geen andere jongens Vertel je me dit een teken? (OHHH!) [Snoop Dogg] Denk niet over, jongen laat haar met rust (Ooh wee!) Nigga u ain't no G! Ze houdt van mijn toon, mijn Colone en de manier waarop ik roll (hey!) U ain't no G! (Ooh wee!) You ain't no G! (oh oh ohh! .. Ooh wee!)