Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Justin Timberlake Songtekst: Summer Love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Justin Timberlake - Summer Love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Summer Love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Justin Timberlake! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter J van Justin Timberlake en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Summer Love .

Origineel

Ridin' in the drop top with the top down Saw you switchin' lanes girl Pull up to the red light, lookin' right Come here, let me get your name girl Tell me where you from, what you do, what you like Let me pick your brain girl And tell me how they got that pretty little face on that pretty little frame girl But let me show you 'round, let me take you out Bet you we could we could have some fun girl 'Cause we can do it fast (fast), slow, whichever way you wanna run girl But let me buy you drinks, better yet rings Do it how you want it done girl And who would've thought that you could be the one 'cause I I can't wait to fall in love with you You can't wait to fall in love with me This just can't be summer love, you'll see This just can't be summer love (L-O-V-E) Come on and lemme show you 'round Let me take you out, bet you we could have some fun girl 'Cause we can dress it up, we can dress it down Any way you want it done girl Or we can stay home, talkin' on the phone Rappin' 'til we see the sun girl Do what I gotta do, just gotta show you that I'm the one girl Well I'mma freak you right, each and every night I know how to do it insane girl 'Cause I can make it hot, make it stop Make you wanna say my name girl Come on baby please 'cause I'm on my knees Can't get you off my brain girl But who would've thought that you could be the one 'cause I I can't wait to fall in love with you You can't wait to fall in love with me This just can't be summer love, you'll see This just can't be summer love (L-O-V-E) 'Cause I can't wait to fall in love with you You can't wait to fall in love with me This just can't be summer love, you'll see This just can't be summer love (L-O-V-E) The summer's over for the both of us But that doesn't mean we should give up on love You're the one I've been thinking of And I knew the day I met you you'd be the one I can't wait to fall in love with you You can't wait to fall in love with me This just can't be summer love, you'll see This just can't be summer love (L-O-V-E) 'Cause I can't wait to fall in love with you You can't wait to fall in love with me This just can't be summer love, you'll see

 

Vertaling

Ridin 'in de drop top met de top-down Zag je switchin 'lanes girl Trek aan het rode licht, lookin 'recht Kom hier, laat me je naam meisje Vertel me waar je uit wat je doet, wat u wilt Laat me kies uw hersenen meisje En vertel me hoe ze dat mooie gezichtje op dat mooi klein frame meisje Maar laat ik je laten zien 'round, laat ik u uit Bet u konden we kunnen we have some fun girl Want we kunnen het snel (snel), langzaam, hoe je het wilt meisje lopen Maar laat mij koop je drankjes, beter nog ringen Doe het hoe je het gedaan meisje En wie zou hebben gedacht dat je zou kunnen zorgen dat het een 'ik worden Ik kan niet wachten om verliefd op je U kunt niet wachten om verliefd op mij Deze zomer kan het gewoon niet verliefd worden, ziet u Dit gewoon niet kan worden summer love (LOVE) Come on and lemme laten zien 'round Laat mij u uit, u inzet kunnen we have some fun girl Want we kunnen kleden het op, kunnen we ons kleden It Down Op elke gewenste manier gedaan meisje Of we kunnen blijven thuis, talkin 'aan de telefoon Rappin '' til wede zon meisje Doe wat ik moet doen, alleen moet je laten zien dat ik het een meisje Nou I'mma rechts freak u, elke avond Ik weet hoe het moet gek meisje Want ik kan het heet, maak het stoppen Maak je wilt zeggen mijn naam meisje Come on baby please 'want ik ben op mijn knieën Kan je niet krijgen van mijn hersenen meisje Maar wie zou hebben gedacht dat je zou kunnen zorgen dat het een 'ik worden Ik kan niet wachten om verliefd op je U kunt niet wachten om verliefd op mij Deze zomer kan het gewoon niet verliefd worden, ziet u Dit gewoon niet kan worden summer love (LOVE) Want ik kan niet wachten om verliefd op je U kunt niet wachten om verliefd op mij Deze zomer kan het gewoon niet verliefd worden, ziet u Dit gewoon niet kan worden summer love (LOVE) De zomer is voorbij voor ons beiden Maar dat betekent niet dat we moeten opgeven op liefde Jij bent degene die ik heb gedacht En ik wist dat de dag dat ik je ontmoet je zou het een Ik kan niet wachten om verliefd op je U kunt niet wachten om verliefd op mij Deze zomer kan het gewoon niet verliefd worden, ziet u Dit netkan niet worden summer love (LOVE) Want ik kan niet wachten om verliefd op je U kunt niet wachten om verliefd op mij Deze zomer kan het gewoon niet verliefd worden, ziet u