Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Justin Timberlake Songtekst: Summerlove

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Justin Timberlake - Summerlove ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Summerlove? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Justin Timberlake! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter J van Justin Timberlake en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Summerlove .

Origineel

Ridin' in the drop top with the top down Saw you switchin' lanes girl Pull up to the red light, lookin' right Come here, let me get your name girl Tell me where you from, what you do, what you like Let me pick your brain girl And tell me how they got that pretty little face on that pretty little frame girl But let me show you 'round, let me take you out Bet you we could have some fun girl 'Cause we can do it fast (fast), slow, whichever way you wanna run girl But let me buy you drinks, better yet rings Do it how you want it done girl And who would've thought that you could be the one 'cause I I can't wait to fall in love with you You can't wait to fall in love with me This just can't be summer love, you'll see This just can't be summer love (L-O-V-E) Come on and lemme show you 'round Let me take you out, bet you we could have some fun girl 'Cause we can dress it up, we can dress it down Any way you want it done girl Or we can stay home, talkin' on the phone Rappin' 'til we see the sun girl Do what I gotta do, just gotta show you that I'm the one girl Well I'mma freak you right, each and every night I know how to do it insane girl 'Cause I can make it hot, make it stop Make you wanna say my name girl Come on baby please 'cause I'm on my knees Can't get you off my brain girl But who would've thought that you could be the one 'cause I I can't wait to fall in love with you You can't wait to fall in love with me This just can't be summer love, you'll see This just can't be summer love (L-O-V-E) 'Cause I can't wait to fall in love with you You can't wait to fall in love with me This just can't be summer love, you'll see This just can't be summer love (L-O-V-E) The summer's over for the both of us But that doesn't mean we should give up on love You're the one I've been thinking of And I knew the day I met you you'd be the one I can't wait to fall in love with you You can't wait to fall in love with me This just can't be summer love, you'll see This just can't be summer love (L-O-V-E) 'Cause I can't wait to fall in love with you You can't wait to fall in love with me This just can't be summer love, you'll see This just can't be summer love (L-O-V-E) Let me set the mood right Cause I'm gonna make you feel all right Let me set the mood right Cause I'm gonna make you feel all right Gotta set the mood right Let me make you feel all right I'm gonna set the mood right I promiss baby you'll feel all right oeehoeehoeeh yeaah oeeehooeehoeehh oeehoeeh Just let me set the mood right Let me make you feel allright Cause I'm gonna set the mood right Let you save my name tonight If I set the mood right Promiss girl you feel all right If you let me set the mood right I'll make you feel so good tonight oehoeehoeeehh yeah III oeh oeh oeh III Let me set the mood right

 

Vertaling

Ridin 'in de drop top met de top-down Zag je schakelen van de 'Lanes meisje Trek het rode licht, lookin 'recht Kom hier, laat me je naam meisje Vertel me waar je vandaan, wat je doet, wat u wilt Laat me kies je hersenen meisje En vertel me hoe ze dat mooie gezichtje op dat mooi klein meisje frame Maar laat ik je 'round, laat mij u uit Wedden dat je zou kunnen hebben we een aantal leuke meisje Omdat we dit kunnen doen snel (snel), traag, op welke manier u wilt uitvoeren meisje Maar laat me je kopen dranken, beter nog ringen Doe het hoe je het gedaan wilt hebben meisje En wie zou hebben gedacht dat je zou het een 'te worden want ik Ik kan niet wachten om verliefd te worden met u U kunt niet wachten om verliefd te worden met mij Dit kan niet enkel worden de zomer van de liefde, je zult zien Dit kan niet enkel worden summer love (liefde) Kom op en ga je lemme 'ronde Laat mij u uit, wedden dat je we wel wat leuke meisje hebben Omdat we het kunnen aankleden, kunnen we ons kleden neer Op elke gewenste manier gedaan meisje Of we kunnen thuis blijven, talkin 'op de telefoon Rappin 'til we zien deZon meisje Doe wat ik moet doen, je moet gewoon laten zien dat ik een meisje ben Nou I'mma freak u met de rechtermuisknop, elke avond Ik weet hoe het moet gek meisje 'Want ik kan het warm, te laten ophouden Maak je wilt zeggen mijn naam meisje Kom op baby please 'want ik ben op mijn knieën Kan u derhalve niet uit mijn brein meisje Maar wie zou hebben gedacht dat je zou het een 'te worden want ik Ik kan niet wachten om verliefd te worden met u U kunt niet wachten om verliefd te worden met mij Dit kan niet enkel worden de zomer van de liefde, je zult zien Dit kan niet enkel worden summer love (liefde) 'Want ik kan niet wachten om verliefd op je U kunt niet wachten om verliefd te worden met mij Dit kan niet enkel worden de zomer van de liefde, je zult zien Dit kan niet enkel worden summer love (liefde) De zomer is voorbij voor ons allebei Maar dat betekent niet dat we moeten opgeven over de liefde Jij bent degene die ik heb nagedacht En ik wist dat de dag dat ik je ontmoet je zou het een Ik kan niet wachten om verliefd te worden met u U kunt niet wachten om verliefd te worden met mij Dit kan niet enkel worden de zomer van de liefde, je zult zien Dit kan niet enkel wordenSummer Love (liefde) 'Want ik kan niet wachten om verliefd op je U kunt niet wachten om verliefd te worden met mij Dit kan niet enkel worden de zomer van de liefde, je zult zien Dit kan niet enkel worden summer love (liefde) Laat me in de juiste stemming recht Cause I'm gonna voelt u zich alle rechten Laat me in de juiste stemming recht Cause I'm gonna voelt u zich alle rechten Gotta voor de juiste sfeer juiste Laat me voel je je goed Ik ga de stemming vlak naast Ik beloof je baby goed voelt oeehoeehoeeh yeaah oeeehooeehoeehh oeehoeeh Laat me in de juiste stemming recht Laat mij voelt u zich oke Cause I'm gonna de stemming vlak naast Laat u bespaart vanavond mijn naam Als ik de juiste stemming Promiss meisje dat je alles goed voelt Als je mij in de juiste stemming recht Ik zal zorgen dat u zich zo goed vanavond oehoeehoeeehh OEH OEH yeah III OEH III Laat me in de juiste stemming recht