Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: justin timberlake Songtekst: true blood

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: justin timberlake - true blood ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van true blood? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van justin timberlake! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van justin timberlake en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals true blood .

Origineel

Red was the color of her eyes And she put me in a meditation state Her skin was white so white Looked like it had no expiration date Black is the color of the night And it's time for feeding and her body waits There's just something 'bout the demon that she brings out of me When we raise hell I can't stay away Aw, give it to me now So evil in your dress It circulates you start to feel it Devil in the flesh Once you start to invoke her spirit Got you on the floor She comes alive when your appearing Hungry for some more I think she's got that true blood Every time you're 'round I can smell it in you She's got that true blood I come around and raise the hell out of you It's that demon, it's so mean, that's got me screaming Make me wanna build a coffin for two She's got that true blood But baby, I just do it for the thrill out of you It makes me say Now I feel my fever on the rise In my bones and my body starts to quake Straight up from my toes to my mind She controls me but I don't want to escape All the other ones that have tried Find out that they have made their final mistake But when she got a bite of my type She told me that she found her perfect blood mate So evil in your dress It circulates you start to feel it Devil in the flesh Once you start to invoke her spirit Got you on the floor She comes alive when your appearing Hungry for some more I think she's got that true blood Every time you're 'round I can smell it in you She's got that true blood I come around and raise the hell out of you It's that demon, it's so mean, that's got me screaming Make me wanna build a coffin for two She's got that true blood But baby, I just do it for the thrill out of you It makes me say Your pheromones invaded my instinct I start to seem like an animal Roast me in your perfection, I'm mad, I don't wanna think 'Cause the others wanna burn with me but they don't hold a candle It feels like The others wanna burn with me but they don't hold a candle Ooh sometimes it feels like I think she's got that true blood Every time you're 'round I can smell it in you She's got that true blood I come around and raise the hell out of you It's that demon, it's so mean, that's got me screaming Make me wanna build a coffin for two She's got that true blood But baby, I just do it for the thrill out of you It makes me say Give it to me, that goes to boogie, that goes to high Give it to me Yeah Now that you got me Tell me what your gonna do with me I taste your blood I found out you was a perfect fit Mmm, come on mama Show me what your working with Mmm, come on mama Go on show me what your working with Show me what your working with Now that you got me Tell me what your gonna do with me Cause I can taste your blood I found out you was a perfect fit Mmm, come on mama Show me what your working with I said come on mama Go on show me what your working with Show me what your working with We got that true blood, she got that, she hit me with that True blood

 

Vertaling

Rood was de kleur van haar ogen En ze bracht me in een meditatie toestand Haar huid was wit, zo wit Het leek alsof het geen houdbaarheidsdatum had Zwart is de kleur van de nacht En het is tijd voor voeding en haar lichaam wacht Er is gewoon iets met de demon die ze uit me haalt When we raise hell I can't stay away Aw, geef het me nu Zo kwaadaardig in je jurk Het circuleert en je begint het te voelen Duivel in het vlees Zodra je haar geest begint aan te roepen Heb ik je op de grond Ze komt tot leven als je verschijnt Hongerig naar wat meer Ik denk dat ze dat ware bloed heeft Elke keer als je in de buurt bent, kan ik het in je ruiken Zij heeft dat ware bloed Ik kom langs en maak je helemaal gek Het is die demon, het is zo gemeen, dat maakt me aan het schreeuwen Ik wil een kist voor twee bouwen Zij heeft dat ware bloed Maar schatje, ik doe het alleen voor de kick van jou Het doet me zeggen Nu voel ik mijn koorts stijgen In mijn botten en mijn lichaam begint te beven Recht omhoog van mijn tenen naar mijn geest Ze beheerst me maar ik wil niet ontsnappen Al die anderen die het geprobeerd hebben komen erachter dat ze hun laatste fout hebben gemaakt. Maar toen ze een hap van mijn type kreeg Ze vertelde me dat ze haar perfecte bloedmaatje had gevonden Zo kwaad in je jurk Het circuleert je begint het te voelen Duivel in het vlees Zodra je haar geest begint aan te roepen Heb je haar op de vloer Ze komt tot leven als je verschijnt Hongerig naar wat meer Ik denk dat ze dat ware bloed heeft Elke keer als je in de buurt bent, kan ik het in je ruiken Zij heeft dat ware bloed Ik kom langs en maak je helemaal gek Het is die demon, het is zo gemeen, dat maakt me aan het schreeuwen Ik wil een kist voor twee bouwen She's got that true blood Maar schatje, ik doe het alleen voor de kick van jou Het doet me zeggen Jouw feromonen zijn mijn instinct binnengedrongen Ik begin op een beest te lijken Rooster me in je perfectie, ik ben gek, ik wil niet denken Want de anderen willen met me branden maar ze houden geen kaars Het voelt alsof De anderen willen branden met mij maar ze houden geen kaars vast Ooh sometimes it feels like Ik denk dat ze dat ware bloed heeft Elke keer als je in de buurt bent kan ik het in je ruiken She's got that true blood Ik kom langs en maak je helemaal gek Het is die demon, het is zo gemeen, dat maakt me aan het schreeuwen Ik wil een kist voor twee bouwen She's got that true blood Maar schatje, ik doe het alleen voor de kick van jou Het doet me zeggen Geef het aan mij, dat gaat naar boogie, dat gaat naar high Give it to me Yeah Nu dat je me hebt Zeg me wat je met me gaat doen I taste your blood Ik heb ontdekt dat je perfect bij me past Mmm, kom op mama Laat me zien waar je mee werkt Mmm, kom op mama Laat me zien waar je mee bezig bent Laat me zien waar je mee bezig bent Now that you got me Zeg me wat je met me gaat doen Want ik kan je bloed proeven I found out you was a perfect fit Mmm, kom op mama Laat me zien waar je mee werkt Ik zei kom op mama Kom op, laat zien waar je mee werkt Laat me zien waar je mee werkt We hebben dat ware bloed, ze heeft dat, ze raakte me daarmee True Blood.