Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Justin Timberlake Songtekst: What Goes Around Comes Back Around

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Justin Timberlake - What Goes Around Comes Back Around ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van What Goes Around Comes Back Around? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Justin Timberlake! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter J van Justin Timberlake en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals What Goes Around Comes Back Around .

Origineel

Hey Girl Is he everything you wanted in a man? You know I gave you the world You had me in the palm of your hand So why your love went away I just can't seem to understand Thought it was me and you, baby Me and you until the end But I guess I was wrong Don't wanna think about it Don't wanna talk about it I'm just so sick about it I can't believe it's ending this way Just so confused about it Feeling the blues about it I just can't do without ya Tell me is this fair Is the way it's really going down? Is this how we say goodbye? Shoulda known better when you came around That you were gonna make me cry It's breaking my heart to watch you run around Cause I know that you're living a lie But that's ok baby, cause in time you will find What goes around, goes around, goes around, comes all the way, back around What goes around, goes around, goes around, comes all the way, back around What goes around, goes around, goes around, comes all the way, back around What goes around, goes around, goes around, comes all the way, back around Yeah Now Girl I remember everything that you claimed You said that you were moving on now (on now) Maybe I should do the same (Maybe I should do the same) The funny thing about that is I was ready to give you my name Thought it was me and you baby (baby) And now, it's all just a shame That I guess I was wrong Don't wanna think about it Don't wanna talk about it I'm just so sick about it I can't believe it's ending this way Just so confused about it Feeling the blues about it I just can't do without ya Can you tell me is this fair? Is the way it's really going down? Is this how we say goodbye? Shoulda known better when you came around That you were gonna make me cry Now it's breaking my heart to watch you run around Cause I know that you're living a lie But that's ok, baby, cause in time you will find What goes around, goes around, goes around, comes all the way, back around What goes around, goes around, goes around, comes all the way, back around What goes around, goes around, goes around, comes all the way, back around What goes around, goes around, goes around, comes all the way, back around Yeah What goes around comes around Yeahhh What goes around comes around You should know that What goes around comes around Yeahhh What goes around comes around You should know that Don't wanna think about it Don't wanna talk about it I'm just so sick about it I can't believe it's ending this way Just so confused about it Feeling the blues about it I just can't do without ya Tell me is this fate Is the way it's really going down? Is this how we say goodbye? Shoulda known better when you came around That you were gonna make me cry It's breaking my heart to watch you run around Cause I know that you're living a lie But that's ok, baby, cause in time you will find What goes around, goes around, goes around, comes all the way, back around (What goes around comes around, baby) What goes around, goes around, goes around, comes all the way, back around (What goes around comes around, baby) What goes around, goes around, goes around, comes all the way, back around What goes around, goes around, goes around, comes all the way, back around Yeah [...Comes Around (Interlude)] Yup Yup Yup(let me paint this picture for ya, baby) Yup You spend your nights alone And he never comes home And everytime you call him, all you get's a busy tone I heard you found out That he's doing to you What you did to me Ain't that the way it goes When you cheated, girl My heart bleeded, girl So it goes without saying that ya left me feeling hurt Just a classic case scenario Tale as old as time Girl, you got what you deserved And now you want somebody To cure the lonely nights You wish you had somebody That could come and make it right But girl, I ain't somebody I'm out of sympathy See.. What goes around comes back around I thought I told ya Hey(hey) What goes around comes back around I thought I told ya Hey(hey) What goes around comes back around I thought I told ya Hey(hey) What goes around comes back around I thought I told ya Hey(hey) Take it to em, J Hey, hey, hey, hey(repeatedly till the end) Haha See You shoulda listened to me, baby Take it to em, J Because What goes around comes back around Hahahaha Ooh Ooh-ooh-ooh-ooh Ooh Ooh-ooh-ooh-ooh

 

Vertaling

Hey Girl Is hij alles wat je wilde in een man? Je weet dat ik je gaf in de wereld Je had me in de palm van je hand Dus waarom je liefde ging weg Ik kan het gewoon niet lijken te begrijpen Dacht dat het u en mij, baby U en mij tot het einde Maar ik denk dat ik verkeerd was Wilt u niet aan denken Willen niet over praten Ik ben zo ziek over het Ik kan niet geloven dat het op deze manier eindigen Net zo in de war over het Het voelen van de blues over Ik kan het gewoon niet meer zonder ya Vertel mij is deze beurs Is de manier waarop het is echt naar beneden? Is dit hoe wij afscheid nemen? Shoulda beter bekend als je kwam rond Dat je gaat maken me aan het huilen Het is breekt mijn hart om te kijken loopt u rond Want ik weet dat je een leugen leeft Maar dat is ok baby, veroorzaken in de tijd vindt u What goes around, goes around, goes around, komt allemaal de weg, terug rond What goes around, goes around, goes around, komt allemaal de weg, terug rond What goes around, goes around, goes around, komt allemaal de weg, terug rond What goes around, gaatrond, gaat rond, komt allemaal de weg, terug rond Ja Nu Girl Ik herinner me alles wat je beweerd U zei dat u beweegt zich nu op (op nu) Misschien moet ik hetzelfde doen (Misschien moet ik hetzelfde doen) Het grappige ding over, dat is Ik was klaar om u mijn naam Dacht dat het was me and you baby (baby) En nu, het is allemaal gewoon een schande Dat ik denk dat ik verkeerd was Wilt u niet aan denken Willen niet over praten Ik ben zo ziek over het Ik kan niet geloven dat het op deze manier eindigen Net zo in de war over het Het voelen van de blues over Ik kan het gewoon niet meer zonder ya Kunt u mij zeggen is dit eerlijk? Is de manier waarop het is echt naar beneden? Is dit hoe wij afscheid nemen? Shoulda beter bekend als je kwam rond Dat je gaat maken me aan het huilen Nu is het breekt mijn hart om te kijken loopt u rond Want ik weet dat je een leugen leeft Maar dat is ok, baby, veroorzaken in de tijd vindt u What goes around, goes around, goes around, komt allemaal de weg, terug rond What goes around, rond gaat, gaat rond, komthelemaal, terug rond What goes around, goes around, goes around, komt allemaal de weg, terug rond What goes around, goes around, goes around, komt allemaal de weg, terug rond Ja What goes around comes around Yeahhh What goes around comes around U moet weten dat What goes around comes around Yeahhh What goes around comes around U moet weten dat Wilt u niet aan denken Willen niet over praten Ik ben zo ziek over het Ik kan niet geloven dat het op deze manier eindigen Net zo in de war over het Het voelen van de blues over Ik kan het gewoon niet meer zonder ya Vertel mij is dit lot Is de manier waarop het is echt naar beneden? Is dit hoe wij afscheid nemen? Shoulda beter bekend als je kwam rond Dat je gaat maken me aan het huilen Het is breekt mijn hart om te kijken loopt u rond Want ik weet dat je een leugen leeft Maar dat is ok, baby, veroorzaken in de tijd vindt u What goes around, goes around, goes around, komt allemaal de weg, terug rond (What goes around comes around, baby) What goes around, goes around,gaat rond, komt allemaal de weg, terug rond (What goes around comes around, baby) What goes around, goes around, goes around, komt allemaal de weg, terug rond What goes around, goes around, goes around, komt allemaal de weg, terug rond Ja [... Comes Around (Interlude)] Yup Yup Yup (laat me deze foto verf voor ya, baby) Yup U besteedt uw nachten alleen En hij komt nooit meer thuis En elke keer dat je hem belt, alles wat je krijgt is een bezettoon Ik heb gehoord dat je ontdekt Dat hij doet om je Wat je gedaan hebt voor mij Is dat niet de manier waarop het gaat Wanneer u bedrogen, meisje Mijn hart openen welke, meisje Dus het spreekt voor zich dat ya me links gekwetst Gewoon een klassiek geval scenario Tale zo oud als de tijd Meisje, je hebt wat je verdiende En nu wil je iemand Om de eenzame nachten te genezen Je wilt je had iemand Dat zou komen en maken het goed Maar meisje, ik ben niet iemand Ik ben uit sympathie Zie .. What goes around komt terug rond Ik dacht dat ik vertelde ya Hey (hey) What goes around komt terug rond Ik dacht dat ik gezegdya Hey (hey) What goes around komt terug rond Ik dacht dat ik vertelde ya Hey (hey) What goes around komt terug rond Ik dacht dat ik vertelde ya Hey (hey) Neem het mee naar em, J Hey, hey, hey, hey (herhaaldelijk tot het einde) Haha Zien Je Shoulda luisterde naar me, baby Neem het mee naar em, J Omdat What goes around komt terug rond Hahahaha Ooh Ooh-ooh-ooh-ooh Ooh Ooh-ooh-ooh-ooh