Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Justin Timberland Songtekst: Carry Out

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Justin Timberland - Carry Out ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Carry Out? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Justin Timberland! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter J van Justin Timberland en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Carry Out .

Origineel

Baby, you're lookin' fire hot I'll have you open all night like an IHOP I'll take you home baby, let you keep me company You give me some of you, I give you some of me (You look good) Baby must taste heavenly, I'm pretty sure that you got your own recipe So pick it up, pick it up, yeah I like you I just can't get enough I gotta drive through Cause it's me, you, you, me, me, you, all night Have it your way, fore play before I feed your appetite Let me get my ticket baby let me get in line I can tell the way you like it baby supersized Hold on, you got yours, let me get mine I aint leavin till they turn over the closed sign (Chorus) Take my order cause your body like a carryout Let me walk into your body till you hear me out Turn me on my baby don't you cut me out Turn me on my baby don't you cut me out Take my order cause your body like a carryout Let me walk into your body till it's lights out Turn me on my baby don't you cut me out Turn me on my baby don't you cut me out (Justin Timberlake) Number one, I take two number three's That's a whole lotta you, and a side of me Now is it full of myself to want you full of me? And if there's room for dessert, then I want a piece Baby, get my order right no errors, Imma touch you in all the right areas I could feed you, you could feed me Girl, deliver that to me, come see me Cause its me, you, you, me, me, you all night Have it your way, fore play, before I feed your appetite Do you like it well done cause I do it well, Cause I'm well seasoned if you couldn't tell Now, let me walk into your body till you hear me out Turn me on my baby don't you cut me out (Chorus) Take my order cause your body like a carryout Let me walk into your body till you hear me out Turn me on my baby don't you cut me out Turn me on my baby don't you cut me out Take my order cause your body like a carryout Let me walk into your body till it's lights out Turn me on my baby don't you cut me out Turn me on my baby don't you cut me out What's your name? Whats your number? I'm glad I came, Can you take my order? What's your name? Girl what's your number? I'm glad I came, Can you take my order? Come over here, What's your name? Come closer, What's your number? Over here, I'm glad I came A little closer Can you take my order? Come over here, What's your name? Come closer, What's your number? Over here, I'm glad I came A little closer, Can you take my order? (Chorus x2) Take my order cause your body like a carryout Let me walk into your body till you hear me out Turn me on my baby don't you cut me out Turn me on my baby don't you cut me out Take my order cause your body like a carryout Let me walk into your body till it's lights out Turn me on my baby don't you cut me out Turn me on my baby don't you cut me out

 

Vertaling

Baby, je bent lookin 'vuur heet Ik zal je de hele nacht open als een IHOP Ik breng je naar huis schatje, laat je me gezelschap houden Je geeft me wat van je, ik geef je wat van mij (Je ziet er goed) Baby moet hemelse smaak, ik ben er vrij zeker van dat u uw eigen recept kreeg Dus pak het op, raap het op, ja ik hou van je Ik kan het gewoon niet genoeg van krijgen ik moet rijden via Want het is mij, jou, jou, mij, mij, jou, de hele nacht Hebben het op jouw manier, naar voren te spelen voordat ik voer uw eetlust Laat me mijn ticket baby laat me in de lijn Ik kan u vertellen hoe u dat wilt baby supersized Hou vol, je hebt de jouwe, laat me mijn Ik ben niet leavin tot ze weer over de sloot te ondertekenen (Chorus) Neem mijn bestelling ertoe leiden dat uw lichaam als een carryout Laat me lopen in je lichaam tot je hoort me uit Zet mij op mijn baby niet knip je me uit Zet mij op mijn baby niet knip je me uit Neem mijn bestelling ertoe leiden dat uw lichaam als een carryout Laat me lopen in je lichaam tot het licht uit Zet mij op mijn baby niet knip je me uit Zet mij op mijn baby niet knip je meuit (Justin Timberlake) Nummer een, ik neem twee nummer drie van de Dat is een heleboel u, en een kant van mij Nu is het vol van mezelf te willen u volledig van mij? En als er ruimte voor het dessert, dan wil ik een stukje Baby, mijn bestelling goed geen fouten, Imma raak je in de juiste gebieden Ik kon je voedt, kun je feed me Meisje, leveren die aan mij, kom me zien Oorzaak zijn mij, jou, jou, mij, mij, je de hele nacht Hebben het op jouw manier, voorstukken spelen, voordat ik voer uw eetlust Bevalt het je goed gedaan want ik doe het dan goed, Want ik ben goed gedroogd als je niet kon vertellen Nu, laat me lopen in je lichaam tot je hoort me uit Zet mij op mijn baby niet knip je me uit (Chorus) Neem mijn bestelling ertoe leiden dat uw lichaam als een carryout Laat me lopen in je lichaam tot je hoort me uit Zet mij op mijn baby niet knip je me uit Zet mij op mijn baby niet knip je me uit Neem mijn bestelling ertoe leiden dat uw lichaam als een carryout Laat me lopen in je lichaam tot het licht uit Zet mij op mijn baby niet knip je me uit Zet mij op mijn baby niet knip jeme uit Wat is je naam? Wat is je nummer? Ik ben blij dat ik kwam, Kunt u mijn bestelling? Wat is je naam? Meisje wat is je nummer? Ik ben blij dat ik kwam, Kunt u mijn bestelling? Kom eens hier, Wat is je naam? Kom dichterbij, Wat is je nummer? Hier, Ik ben blij dat ik kwam Een beetje dichterbij Kunt u mijn bestelling? Kom eens hier, Wat is je naam? Kom dichterbij, Wat is je nummer? Hier, Ik ben blij dat ik kwam Een beetje dichterbij, Kunt u mijn bestelling? (Chorus x2) Neem mijn bestelling ertoe leiden dat uw lichaam als een carryout Laat me lopen in je lichaam tot je hoort me uit Zet mij op mijn baby niet knip je me uit Zet mij op mijn baby niet knip je me uit Neem mijn bestelling ertoe leiden dat uw lichaam als een carryout Laat me lopen in je lichaam tot het licht uit Zet mij op mijn baby niet knip je me uit Zet mij op mijn baby niet knip je me uit