Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Justin Timberlike Songtekst: What Goes Around

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Justin Timberlike - What Goes Around ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van What Goes Around? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Justin Timberlike! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter J van Justin Timberlike en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals What Goes Around .

Origineel

Hey girl.. is he everything you wanted in a man? You know I gave you the world, You had me in the palm of your hand So why your love went away? I just can't seem to understand Thought it was me and you baby... Me and you until the end, but I guess I was wrong [Chorus] Don't wanna think about it, don't wanna talk about it I'm just so sick about it, I can't believe it's ending this way Just so confused about it, it'll end up in the news about it I just can't do without ya, tell me it's this fair? This is the way it's really going down Is this how we say goodbye? I should've known better when you came around That you were gonna make me cry It's breaking my heart to watch you run around Cause I know that you're living a lie But that's okay baby cause in time you'll find... What goes around, goes around, goes around, comes all the way back around What goes around, goes around, goes around, comes all the way back around What goes around, goes around, goes around, comes all the way back around What goes around, goes around, goes around, comes all the way back around Yeaaaaaah Now girl, I remember everything that you claimed You said that you were moving on now(on now) And maybe I should do the same (maybe I should do the same) Funny thing about that is, I was ready to give you my name Thought it was me and you baby and now it's all just a shame And I guess I was wrong... [Chorus] Don't wanna think about it, don't wanna talk about it I'm just so sick about it, I can't believe it's ending this way Just so confused about it, it'll end up in the news about it I just can't do without ya, and can you tell me if this this fair? This is the way it's been going down Is this how we say goodbye? I should've known better when you came around That you were gonna make me cry Now it's breaking my heart to watch you run around Cause I know that you're living a lie But that's okay baby cause in time you'll find... What goes around, goes around, goes around, comes all the way back around What goes around, goes around, goes around, comes all the way back around What goes around, goes around, goes around, comes all the way back around What goes around, goes around, goes around, comes all the way back around Yeaaaaaah What goes around, comes around (comes around) yeaaaaaah What goes around, comes around (comes around) You should've known that... What goes around, comes around (comes around) yeaaaaaah What goes around, comes around (comes around) You should've known that... Don't wanna think about it, don't wanna talk about it I'm just so sick about it, I can't believe it's ending this way Just so confused about it, it'll end up in the news about it I just can't do without ya, tell me if this this fair? This is the way it's been going down Is this how we say goodbye? I should've known better when you came around (shoud've know better) That you were gonna make me cry It's breaking my heart to watch you run around Cause I know that you're living a lie But that's okay baby cause in time you'll find... What goes around, goes around, goes around, comes all the way back around What goes around, goes around, goes around, comes all the way back around What goes around, goes around, goes around, comes all the way back around What goes around, goes around, goes around, comes all the way back around Yeaaaaaah Yup, yup Let me paint this picture for you baby yup You spend your nights alone And he never comes home And every time you call 'em All you get is a busy tone I heard you found out that he's doing to you What you did to me, ain't that the way it goes? When you cheated girl, my heart bleeded girl So it goes without saying "imagine let me feeling hurt" Just a classic case, it's a sce-sce-scenario Tale is oldest time, girl you got what you deserved And now you want somebody to cure the lonely nights You wished you had somebody that can come and make it right Well girl I ain't somebody and not a sympathy (see, see) What goes around, comes back around I thought I told ya, hey eyyy What goes around, comes back around I thought I told ya, hey eyyy What goes around, comes back around I thought I told ya, hey eyyy What goes around, comes back around I thought I told ya, hey eyyy (Take it to 'em eyy..) Haha.. (Take it to 'em eyy..) (Hey, hey, hey..) See, you should've listened to me baby (Take it to 'em eyy..) (Hey, hey, hey..) (Take it to 'em eyy..) (Hey, hey, hey..) Because... what goes around, come back around Haha...

 

Vertaling

Hey meisje .. Hij is alles wat je wilde in een man? Je weet dat ik gaf je de hele wereld, Je had me in de palm van je hand Dus waarom je liefde ging weg? Ik kan het gewoon niet lijken te begrijpen Dacht dat het was me and you baby ... U en mij tot het einde, maar ik denk dat ik verkeerd was [Chorus] Wilt u niet aan denken, willen niet over praten Ik ben zo ziek over, ik kan het niet geloven dat het op deze manier eindigen Net zo in de war over het, het zal eindigen in het nieuws over het Ik heb gewoon niet kan doen zonder ya, vertel mij is deze beurs? Dit is de manier waarop het is echt naar beneden Is dit hoe wij afscheid nemen? Ik had beter ken als je kwam rond Dat je gaat maken me aan het huilen Het is breekt mijn hart om te kijken loopt u rond Want ik weet dat je een leugen leeft Maar dat is ok baby hebben in de tijd vindt u ... What goes around, rond gaat, gaat rond, komt helemaal terug rond What goes around, rond gaat, gaat rond, komt helemaal terug rond What goes around, rond gaat, gaat rond, komt helemaal terugrond What goes around, rond gaat, gaat rond, komt helemaal terug rond Yeaaaaaah Nu meisje, ik herinner me alles wat je beweerd U zei dat u beweegt zich nu op (op nu) En misschien moet ik hetzelfde doen (misschien moet ik hetzelfde doen) Grappig ding over, dat is, was ik klaar om u mijn naam Dacht dat het me en je baby en nu is het allemaal een schande En ik denk dat ik verkeerd was ... [Chorus] Wilt u niet aan denken, willen niet over praten Ik ben zo ziek over, ik kan het niet geloven dat het op deze manier eindigen Net zo in de war over het, het zal eindigen in het nieuws over het Ik kan niet zonder ya, en kun je me vertellen of dit deze beurs? Dit is de manier waarop het is going down Is dit hoe wij afscheid nemen? Ik had beter ken als je kwam rond Dat je gaat maken me aan het huilen Nu is het breekt mijn hart om te kijken loopt u rond Want ik weet dat je een leugen leeft Maar dat is ok baby hebben in de tijd vindt u ... What goes around, rond gaat, gaat rond, komt de hele wegterug rond What goes around, rond gaat, gaat rond, komt helemaal terug rond What goes around, rond gaat, gaat rond, komt helemaal terug rond What goes around, rond gaat, gaat rond, komt helemaal terug rond Yeaaaaaah What goes around, comes around (comes around) yeaaaaaah What goes around, comes around (comes around) Je moeten weten dat ... What goes around, comes around (comes around) yeaaaaaah What goes around, comes around (comes around) Je moeten weten dat ... Wilt u niet aan denken, willen niet over praten Ik ben zo ziek over, ik kan het niet geloven dat het op deze manier eindigen Net zo in de war over het, het zal eindigen in het nieuws over het Ik kan niet zonder je, mij vertellen of dit deze beurs? Dit is de manier waarop het is going down Is dit hoe wij afscheid nemen? Ik had beter ken als je kwam rond (shoud've beter te leren kennen) Dat je gaat maken me aan het huilen Het is breekt mijn hart om te kijken loopt u rond Want ik weet dat je een leugen leeft MaarDat is goed baby hebben in de tijd vindt u ... What goes around, rond gaat, gaat rond, komt helemaal terug rond What goes around, rond gaat, gaat rond, komt helemaal terug rond What goes around, rond gaat, gaat rond, komt helemaal terug rond What goes around, rond gaat, gaat rond, komt helemaal terug rond Yeaaaaaah Yup, yup Laat me deze foto verf voor je baby yup U besteedt uw nachten alleen En hij komt nooit meer thuis En elke keer als je belt ze Alles wat je krijgt is een bezettoon Ik hoorde dat je er achter dat hij aan het doen om je Wat je gedaan hebt voor mij, is dat niet de manier waarop het gaat? Wanneer u meisje bedrogen, mijn hart openen welke meisje Dus het spreekt voor zich 'voorstellen dat laat mij gekwetst " Gewoon een klassiek geval, het is een scenario-scenario-scenario Tale is de oudste tijd, meid je hebt wat je verdiende En nu wil je iemand om de eenzame nachten te genezen Je wilde je had iemand die kan komen en naar rechts maken het Nou meisje dat ik niet iemand is en geen sympathie (zie, zie) What goes around, komtterug rond Ik dacht dat ik vertelde ya, hey eyyy What goes around, komt terug rond Ik dacht dat ik vertelde ya, hey eyyy What goes around, komt terug rond Ik dacht dat ik vertelde ya, hey eyyy What goes around, komt terug rond Ik dacht dat ik vertelde ya, hey eyyy (Neem het mee naar 'em eyy ..) Haha .. (Neem het mee naar 'em eyy ..) (He, he, he ..) Zien, moet je hebt geluisterd naar me baby (Neem het mee naar 'em eyy ..) (He, he, he ..) (Neem het mee naar 'em eyy ..) (He, he, he ..) Omdat ... What goes around, kom terug rond Haha ...