Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Jxdn Songtekst: Angels And Demons

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Jxdn - Angels And Demons ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Angels And Demons? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Jxdn! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter J van Jxdn en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Angels And Demons .

Origineel

And all these angels and demons Keep shouting and screaming I'm falling from Eden So fuck me like a rockstar Dancing on a cop car Nothing in the world can stop me now Fuck 'em like a rockstar Ridin' in a cop car No one in the world can help me now Ain't really sad that I'm falling Take another line I'm calling I'm so sick of the nonsense Imma dive into the mosh pit I dont really think I'm the problem I dont really think its a problem Me plus me is a problem One gun shot could solve 'em Tell my friends I'm sorry though T-t-t-tell my sins to God And all these angels and demons Keep shouting and screaming I'm falling from Eden So fuck me like a rockstar Dancing on a cop car Nothing in the world can stop me now Fuck 'em like a rockstar Ridin in a cop car No one in the world can help me now

 

Vertaling

En al deze engelen en demonen Blijf schreeuwen en schreeuwen Ik val uit Eden Dus neuk me als een rockster Dansen op een politieauto Niets ter wereld kan me nu stoppen Fuck ze als een rockster Rijden in een politieauto Niemand ter wereld kan me nu helpen Het is niet echt triest dat ik val Neem een andere lijn die ik bel Ik ben de onzin zo zat Imma duik in de mosh pit Ik denk niet echt dat ik het probleem ben Ik denk niet echt dat het een probleem is Ik en ik zijn een probleem Eén schot kan ze oplossen Zeg tegen mijn vrienden dat het me spijt Vertel mijn zonden aan God En al deze engelen en demonen Blijf schreeuwen en schreeuwen Ik val uit Eden Dus neuk me als een rockster Dansen op een politieauto Niets ter wereld kan me nu stoppen Fuck ze als een rockster Ridin in een politieauto Niemand ter wereld kan me nu helpen