Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jxvem pezti Songtekst: sentimentos guardados

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jxvem pezti - sentimentos guardados ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sentimentos guardados? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jxvem pezti! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jxvem pezti en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sentimentos guardados .

Origineel

Se essa noite eu morrer. Ouvindo Denov. Deixarei pra você. Todo meu estoque. De rimas melancólicas. Feitas em noites alcoólicas. Minha mente diabólica. Pensando em morte. Lembrando de quem já foi. As bad aqui não dá boi. Quero ir embora. Ela vem dizendo Oi. Como você vai?. Me deixou em stand by. Mas quando eu quiser. Vou voltar pra tirar sua paz, yeah. To sabendo. você não me larga nem fudendo. Com a minha vida e meus pensamentos. E eu fico alto. Bebo mais uma dose. Dou mais um trago. Seria cômico. Se não fosse trágico. Sentimento plástico, yeah. Todo mundo igual. E o diferente sempre é visto como mágico. Vivendo a vida em modo automático. Me mandaram ir tomar juízo. Falaram que eu não to com juízo perfeito. Mas a perfeição é superestimada. Eu particularmente amo alguns defeitos. Do seu corpo. se me deixa louco gata, yeah. Eu já me perdi no que eu tava falando. Eu to concentrado no seu rebolado. Desculpe se alguém estiver me ligando, yeah. Essa não é sobre amor. É sobre sentimentos guardados, yeah. Não apague a luz, por favor. Eu me sinto fragmentado. Segui brigando com a vida. Ela toda armada e eu dando murro. Meu primo morreu há mais de 4 anos. E eu sinto que ainda não superei o luto. Lágrima rola, é foda. Me pego pensando como que é louca essa vida. Como um sorriso falso consegue mascarar. Todo sofrimento que ele continha. Perdi amigos, familiares. Alguns distantes, outros que fechavam de verdade. Compartilhavam sonhos e corres. E agora só o que me resta é a saudade. Tempo bom que não volta. Frase clichê. Mas perfeita pra resumir. Pra você. Eu votaria no tempo como Mcfly. Se trouxesse de volta toda minha paz. As vezes sinto que não vou aguentar mais. E ai ela sorri e a minha ficha cai. Me recomponho. Não to nessa só por mim ou pelos ideais, yeah. Eu to pra honrar todos que se foram. E dar um futuro melhor pros meus pais. E pra minha gata, que ta por mim. E eu to por ela, ela me fortalece demais. Essa não é sobre amor. É sobre sentimentos guardados, yeah. Não apague a luz, por favor. Eu me sinto fragmentado

 

Vertaling

Als ik vanavond sterf. Luister naar Denov. Ik laat je alleen. Al mijn voorraden Van melancholische rijmen Gemaakt op alcoholische avonden Mijn duivelse geest. Denkend aan de dood Herinneren wie er niet meer is. Het slechte hier geeft geen os. Ik wil weggaan. Ze komt binnen en zegt hallo. Hoe gaat het met je? Je liet me stand-by staan. Maar als ik dat wil. Ik kom terug en neem je rust weg, ja. Ik weet het. Je laat me niet met rust. Met mijn leven en mijn gedachten. En ik word high. Ik neem nog een trekje. Ik neem nog een trekje. Het zou grappig zijn. Als het niet tragisch was. Plastic gevoel, ja. Iedereen is hetzelfde. En het andere wordt altijd als magisch gezien. Leven op de automatische stand. Ze zeiden dat ik bij zinnen moest komen. Ze zeiden dat ik niet bij mijn volle verstand ben. Maar perfectie wordt overschat. Ik hou vooral van sommige gebreken. Je lichaam. Als het me gek maakt, schatje, ja. Ik weet al niet meer waar ik het over had. Ik concentreer me op jouw rol. Sorry als iemand me belt, ja. Dit gaat niet over liefde. Het gaat over beschermde gevoelens, ja. Doe het licht niet uit, alsjeblieft. Ik voel me gefragmenteerd. Ik bleef vechten met het leven. Ze is helemaal in de wolken en ik gooi klappen. Mijn neef stierf meer dan vier jaar geleden. En ik heb het gevoel dat ik nog steeds niet over het verdriet heen ben. Tranen rollen naar beneden, het is klote. Ik betrap mezelf erop dat ik denk hoe gek dit leven is. Hoe een valse lach kan maskeren Al het lijden dat het bevatte. Ik verloor vrienden, familie. Sommigen ver weg, anderen heel dichtbij. Ze deelden dromen en wedstrijden. En nu heb ik alleen nog maar nostalgie. Goede tijden die niet meer terugkomen. Cliché uitdrukking. Maar perfect om het samen te vatten. Voor jou. Ik zou stemmen voor tijd als Mcfly Als het al mijn rust zou terugbrengen. Soms heb ik het gevoel dat ik er niet meer tegen kan. En dan lacht ze en het dringt tot me door. Ik verman mezelf. Ik doe dit niet alleen voor mij of mijn idealen, ja. Ik doe mee om iedereen te eren die er niet meer is. En mijn ouders een betere toekomst te geven. En voor mijn kat, die hier voor mij is. En ik ben hier voor haar, ze maakt me zo sterk. Dit gaat niet over liefde. Het gaat over beschermde gevoelens, ja. Doe het licht niet uit, alsjeblieft. Ik voel me gefragmenteerd