Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: K Camp Songtekst: Blessing

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: K Camp - Blessing ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Blessing? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van K Camp! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van K Camp en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Blessing .

Origineel

K Camp Link up I'm gone sing to your girlfriend cause she like it, Okay now baby girl you know Exactly what's going on... Yeah, still searching for what you can't find and oh its been so long... whoaa ohh oh But you ain't got to tell nobody I know what you feel inside cool ride like a Maserati i can be your man on the side. Yeah i love when your body on top of me when I'm deep inside no stopping me. I'm gone hit it so good you'd be proud of me. we can do what you want but don't lie to me. want you to know that you're x6 blessing Yeah baby girl you're a x6 blessing Want you to know that you are a x6 blessing Yeah baby girl your a X6 blessing The way you walk you got it. The way you talk you got it. The way you smile you got it. And you don't take shit from nobody. I know you a bad lil chick that I met right around the way see your mind I want you to leave, but your heart telling you to stay. You ain't got to cry no more, you ain't got you cry no more I ain't telling you I'm perfect but for you I'll go to war. So Let me know now tell me how you feel cause whatever you don't do another woman will, but don't get me wrong don't think I'm forcing you, No, you know how it go take shit slow want you to know that you're x6 blessing Yeah baby girl you're a x6 blessing Want you to know that you are a x6 blessing Yeah baby girl your a X6 blessing The way you walk you got it. The way you talk you got it. The way you smile you got it. And you don't take shit from nobody x6 No x6 No x6 No in x7 No Nobody ...nobody I just got to say you a blessing... yeah k Camp TURN UP!

 

Vertaling

K Camp Link up ben ik weg zingen voor je vriendin omdat ze het leuk vinden, Oke nu babymeisje dat u precies weet wat er gaande is ... Ja, nog steeds op zoek naar wat je niet kunt vinden en oh het is zo lang ... Whoaa ohh oh Maar je wordt niet kreeg niemand ik weet wat je voelt van binnen rustig rijden als een Maserati vertellen kan ik je man aan de kant te zijn. Ja, ik houd van wanneer je lichaam op de top van mij als ik diep van binnen niet te stoppen mij. Ik ben weg klikte zo goed dat je zou trots op me zijn. we kunnen doen wat je wilt, maar niet tegen me liegen. willenje weet dat je bent x6 zegen Yeah baby, meisje, je bent een x6 zegen Wil dat je weet dat je een x6 zegen Yeah baby, meisje je een X6 zegen De manier waarop je loopt u hebt het. De manier waarop je je praat kreeg. De manier waarop je je glimlach kreeg. En je hoeft geen shit van niemand. Ik weet dat je een slechte lil chick die ik ontmoette direct om de weg zie je geest Ik wil dat je weggaat, maar je hart te vertellen dat je blijft. U wordt niet heb om niet meer te huilen, wordt je niet heb je niet meer huilen Ik wordt je niet vertellen ik ben perfectmaar voor jou zal ik naar de oorlog. Dus laat het me weten nu vertel me hoe je je voelt veroorzaken wat je hoeft niet een andere vrouw wil doen, maar begrijp me niet verkeerd denk niet dat ik u dwingt, Nee, je weet hoe het gaat duren stront langzaam wil dat je weet dat je bent x6 zegen Yeah baby, meisje, je bent een x6 zegen Wil dat je weet dat je een x6 zegen Yeah baby, meisje je een X6 zegen De manier waarop je loopt u hebt het. De manier waarop je je praat kreeg. De manier waarop je je glimlach kreeg. En je hoeft helemaal niks te nemen van niemand x6 Nee x6Geen x6 Nee in x7 Nee Niemand ... niemand Ik ben net naar je zegt een zegen ... ja k Camp TURN UP!