Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: k camp Songtekst: do it again

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: k camp - do it again ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van do it again? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van k camp! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van k camp en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals do it again .

Origineel

[Intro] Bobby Kritical Yeah Yeah [Chorus] Do it again I fucked your bitch, I'ma do it again They cannot tell me what foreign I'm in I don't want you, I want you and your friend Do it again, do it again I cannot see through these Cartier lens Made me a mil', I'ma do it again Much as I made is as much I'ma spend, I'ma do it again Do it again She wanna party, don't want it to end Bought me some Prada and bought me some Fend' Spoil my baby and do it again Do it again, do it again I set the wave, they gon' run with the trend New Panamera, her hair in the wind Blow me some racks and do it again Do it again, do it again [Verse 1] These niggas capping, ain't good on my end Bought me an AR and bought an FN Load up that baby and shoot it again, shoot it again Do it again Prada with Louis, yeah, watch how I blend Ain't talking M's, then I can't comprehend Load up the safe and I do it again Do it again, do it again My bae is the bomb, but this ain't no gin Pray to the Lord, I know I'ma sin Pray to the Lord and do it again Do it again, do it again I'm from the North, and we came from the beam You aren't familiar, not good on the scene You aren't familiar, don't do it again Don't do it again, don't do it again I can't keep up, all this money I spend Step in this ring if you wanna contend Clap your ass out and do it again Do it again, do it again This off the head, ain't doin' no pen These rappers actors, they love to pretend Throw on that mask and do it again, and do it again [Chorus] And do it again I fucked your bitch, I'ma do it again They cannot tell me what foreign I'm in I don't want you, I want you and your friend Do it again, do it again I cannot see through these Cartier lens Made me a mil', I'ma do it again Much as I made is as much I'ma spend, I'ma do it again Do it again She wanna party, don't want it to end Bought me some Prada and bought me some Fend' Spoil my baby and do it again Do it again, do it again I set the wave, they gon' run with the trend New Panamera, her hair in the wind Blow me some racks and do it again Do it again, do it again [Verse 2] If we gon' fuck, then bring on her friend Baby, I'm broke, ain't no more I can lend I'm playin', but shit, I'ma do it again Do it again, do it again Bust on your cheek, I'ma bust on your chin I'm in your state, and I ain't talkin' 'bout pen' Snatch me a bag and do it again, do it again, do it again I'm at the Flame throwin' money on twins Turn that ass 'round and bust it again Turn that ass 'round and do it again And do it again, and do it again Need some more tats to fill up my skin I had this one ho, I think her name Gwen That pussy was wet, can I do it again? Do it again, do it again I got that juice and it came form within I'ma keep rockin' on this violin I'ma keep rockin' and do it again And do it again, and do it again That nigga broke, yeah, his pockets are thin They tried to hate so I had to break in They try to hate, I'ma do it again And do it again, and... [Chorus] Do it again I fucked your bitch, I'ma do it again They cannot tell me what foreign I'm in I don't want you, I want you and your friend Do it again, do it again I cannot see through these Cartier lens Made me a mil', I'ma do it again Much as I made is as much I'ma spend, I'ma do it again Do it again She wanna party, don't want it to end Bought me some Prada and bought me some Fend' Spoil my baby and do it again Do it again, do it again I set the wave, they gon' run with the trend New Panamera, her hair in the wind Blow me some racks and do it again Do it again

 

Vertaling

[Intro] Bobby Kritical Yeah Yeah [refrein] Doe het nog eens I fucked your bitch, I'ma do it again Ze kunnen me niet vertellen in welke vreemde ik zit Ik wil jou niet, ik wil jou en je vriend Doe het nog eens, doe het nog eens Ik kan niet door deze Cartier lens kijken Maakte me een miljoen, ik doe het opnieuw Zoveel als ik verdiend heb, zoveel geef ik uit, ik doe het nog een keer Doe het nog eens. She wanna party, don't want it to end Bought me some Prada and bought me some Fend' Verwen mijn baby en doe het opnieuw Doe het opnieuw, doe het opnieuw I set the wave, they gon'run with the trend New Panamera, her hair in the wind Blaas me wat rekken en doe het opnieuw Doe het opnieuw, doe het opnieuw [Verse 1] Deze niggas capping, is niet goed aan mijn kant Ik heb een AR gekocht en een FN Laad dat schatje en schiet nog eens, schiet nog eens Doe het nog eens Prada met Louis, ja, kijk hoe ik me meng Als ik niet over M's praat, dan kan ik het niet begrijpen. Laad de kluis en ik doe het opnieuw Doe het opnieuw, doe het opnieuw My bae is the bomb, but this ain't no gin Pray to the Lord, I know I'ma sin Bid tot de Heer en doe het opnieuw Doe het nog eens, doe het nog eens Ik kom uit het Noorden, en we kwamen van de balk Je bent niet bekend, niet goed op de scène Je bent niet bekend, doe het niet opnieuw Doe het niet nog eens, doe het niet nog eens Ik kan het niet bijhouden, al dat geld dat ik uitgeef Stap in deze ring als je wilt strijden Klap uit je reet en doe het opnieuw Doe het nog eens, doe het nog eens Dit van het hoofd, doet geen pen Deze rappers acteren, ze houden ervan om te doen alsof Gooi dat masker op en doe het opnieuw, en doe het opnieuw [refrein] And do it again I fucked your bitch, I'ma do it again Ze kunnen me niet vertellen in welk buitenland ik zit Ik wil jou niet, ik wil jou en je vriend Doe het nog eens, doe het nog eens Ik kan niet door deze Cartier lens kijken Maakte me een miljoen, ik doe het opnieuw Zoveel als ik verdiend heb, zoveel geef ik uit, ik doe het nog een keer Doe het nog eens She wanna party, don't want it to end Bought me some Prada and bought me some Fend' Verwen mijn baby en doe het opnieuw Doe het opnieuw, doe het opnieuw I set the wave, they gon'run with the trend New Panamera, her hair in the wind Blow me some racks and do it again Doe het opnieuw, doe het opnieuw [Verse 2] If we gon'fuck, then bring on her friend Baby, I'm broke, ain't no more I can lend I'm playin', but shit, I'ma do it again Doe het nog eens, doe het nog eens Ik zal je op je wang breken, ik zal je op je kin breken Ik ben in jouw staat, en ik praat niet over pen Pak een zak voor me en doe het nog eens, doe het nog eens, doe het nog eens Ik ben bij de Flamein' gooi geld op tweelingen Draai die kont om en doe het nog eens Draai die kont om en doe het opnieuw En doe het nog eens, en doe het nog eens Need some more tats to fill up my skin Ik had die ene hoer, ik denk dat haar naam Gwen was Dat poesje was nat, kan ik het nog eens doen? Doe het nog eens, doe het nog eens I got that juice and it came form inside I'ma keep rockin' on this violin I'ma keep rockin' and do it again En doe het nog eens, en doe het nog eens That nigga broke, yeah, his pockets are thin They tried to hate so I had to break in They try to hate, I'ma do it again En doe het nog een keer, en... [Chorus] Doe het nog eens. I fucked your bitch, I'ma do it again Ze kunnen me niet vertellen in welke vreemde ik zit Ik wil jou niet, ik wil jou en je vriend Doe het nog eens, doe het nog eens Ik kan niet door deze Cartier lens kijken Maakte me een miljoen, ik doe het opnieuw Zoveel als ik verdiend heb, zoveel geef ik uit, ik doe het nog een keer Do it again She wanna party, don't want it to end Bought me some Prada and bought me some Fend' Verwen mijn baby en doe het opnieuw Doe het opnieuw, doe het opnieuw I set the wave, they gon'run with the trend New Panamera, her hair in the wind Blow me some racks and do it again Do it again