Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: K Choice Songtekst: Believe

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: K Choice - Believe ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Believe? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van K Choice! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van K Choice en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Believe .

Origineel

Bravely I look further than I see, Knowing things I know I cannot be, not now. I'm so aware of where I am, but I don't know where that is, And there's something right in front of me and I... Touch the fingers of my hand And I wonder if it's me Holding on and on to Theories of prosperity Someone who can promise me I believe in me Tomorrow I was nothing, yesterday I'll be Time has fooled me into thinking it's a part of me Nothing in this room but empty space No me, no world, no mind, no face Touch the fingers of my hand and tell me if it's me Holding on and on to Love, what else is real A religion that appeals to me, oh I believe in me Can you turn me off for just a second, please Turn me into something faceless, weightless, mindless, homeless Vacuum state of peace On and on and on and on and on and on and on and on I believe in me On and on and on and on and on and on and on and on I believe in me Wait for me I'm nothing on my own, I'm willing to go on, but not alone, not now I'm so aware of everything, but nothing seems for real As long as you're in front of me then I'll, Watch the fingers of my hands, And I'm grateful that it's me, Holding On and on and on and on and on and on and on and on I believe in me. I'm willing to go on, but not alone, not now I'm willing to go on, but not alone, not now (I believe in me). I'm so aware of everything, I'm still aware of where I am...

 

Vertaling

Moedig ik verder kijken dan zie ik, Weten dingen die ik weet dat ik niet kan, worden nu niet. Ik ben zo bewust van waar ik ben, maar ik weet niet waar dat is, En er is iets goed voor me en I. .. Tik op de vingers van mijn hand En ik vraag me af of ik het ben Bedrijf op en op de theorieën van de welvaart Iemand die kan me beloven Ik geloof in mij Morgen was ik niets, gisteren heb ik zal De tijd heeft fooled me in denken dat het een deel van mij Niets in deze kamer, maar de lege ruimte No me, geen wereld, geen geest, geen gezicht Tik op de vingers van mijn hand en vertel me als het me Bedrijf op en op naar Liefde, wat anders echt is Een religie die mij aanspreekt, oh Ik geloof in mij Kunt u mij af voor slechts een seconde, dan Zet mij in iets gezichtsloze, gewichtsloos, hersenloze, dak-en thuislozen vacuüm toestand van vrede Op en op en op en op en op en op en op en op Ik geloof in mij Op en op en op en op en op en op en op en op Ik geloof in mij Wacht op mij Ik ben niets op mijn eigen, Ik ben bereid om verder te gaan, maar niet alleen, nietnu Ik ben zo bewust van alles, maar niets lijkt voor echte Zolang je in voor me dan zal ik, Kijken naar de vingers van mijn handen, En ik ben dankbaar dat ik het ben, Holding Op en op en op en op en op en op en op en op Ik geloof in mij. Ik ben bereid om verder te gaan, maar niet alleen, niet nu Ik ben bereid om verder te gaan, maar niet alleen, niet nu (ik geloof in mij). Ik ben zo bewust van alles, ik ben nog steeds bewust van waar ik ben ...