Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: k ci & jojo Songtekst: it's me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: k ci & jojo - it's me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van it's me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van k ci & jojo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van k ci & jojo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals it's me .

Origineel

Hold up, love I know I'm not the one that you've been speakin? of Rumors start But all the time I was the one who gave you so much love You came along I was already in they ear before I picked you up You broke my trust ?Cause I thought you loved me, you just cashed in Now I'm through with you (With you) You don't know what to do (To do) Now who's playin' fool (You loved me now it?s ugly) 'Cause I'm not checkin' for you (No, no, no) Your hatin' day is through (So through) Without me there's no you (But now you're through 'cause I'm done with you) It's your world made easy Now it's you tryin' to front and run game on me It's not like you can hang and sexy 'Cause you wouldn't be known if you didn't know me Hear me, Mami, take it easy If you hate Jojo, you're hatin' K-Ci Speak up when they ask you, Shorty Who's the one that made you, then say that it's me Now you think Every thing that I done for you came so easy, uh And now you seem To be actin' like it really was you that made me But you don't see When you step out on the scene that they really see me And no one seemed To even really notice you 'cause you're not with me Now I'm through with you (Through with you) You don't know what to do (What to do) Now who's playin' fool (You loved me now it's ugly) 'Cause I'm not checkin' for you (No, no, no) Your hatin' day is through (Said it's all through) Without me there's no you (Now you're through 'cause I'm done with you, you) It's your world made easy Now it's you tryin' to front and run game on me It's not like you can hang and sexy 'Cause you wouldn't be known if you didn't know me Hear me, Mami, take it easy If you hate Jojo, you're hatin' K-Ci Speak up when they ask you, Shorty Who's the one that made you, then say that it's me Do you comfort you (Ooh...) Baby, I can't believe that I'm hearin' 'bout you Just comfort me (Hear me) Baby girl, you're crazy Baby, girl, it ain't cool Do you comfort you (Ooh...) Baby, I can't believe that I'm hearin' 'bout you Just comfort me Baby girl, you're crazy I love you, baby It's your world made easy Now it's you tryin' to front and run game on me Its not like you can hang and sexy 'Cause you wouldn't be known if you didn't know me Hear me, Mami, take it easy If you hate Jojo, you're hatin' K-Ci Speak up when they ask you, Shorty Who's the one that made you, then say that it's me It's your world made easy Now it's you tryin' to front and run game on me It's not like you can hang and sexy 'Cause you wouldn't be known if you didn't know me Hear me, Mami, take it easy If you hate Jojo, you're hatin' K-Ci Speak up when they ask you, Shorty Who's the one that made you, then say that it's me

 

Vertaling

Wacht even, liefje. Ik weet dat ik niet degene ben waar je het over hebt. Geruchten beginnen Maar al die tijd was ik degene die je zoveel liefde gaf Je kwam langs Ik was al in hun oor voordat ik jou oppakte Je brak mijn vertrouwen. Want ik dacht dat je van me hield, je hebt gewoon geïncasseerd. Now I'm through with you (With you) You don't know what to do (To do) Who's playing fool (You loved me now it's ugly) Cause I'm not checkin' for you. No, no, no. Your hatin' day is over (So through) Without me there's no you Maar nu ben je klaar, want ik ben klaar met jou Het is jouw wereld makkelijk gemaakt Nu probeer je te doen alsof je me in de maling neemt Het is niet alsof je kunt hangen en sexy bent 'Cause you would not be known if you didn't know me Hoor je me, Mami, doe het rustig aan Als je Jojo haat, haat je K-Ci Zeg wat als ze je vragen, Shorty Wie is degene die je gemaakt heeft, zeg dan dat ik het ben Nu denk je Alles wat ik voor je gedaan heb was zo makkelijk, uh En nu lijk je te doen alsof het echt jij was die me maakte But you don't see Wanneer je op de scène stapt dat ze me echt zien En niemand lijkt je op te merken, omdat je niet bij mij bent Nu ben ik klaar met jou. You don't know what to do (Wat te doen) Now who's playin' fool (You loved me now it's ugly) Cause I'm not checkin' for you Your hatin' day is over (Said it's all over) Without me there's no you (Now you're through 'cause I'm done with you, you) It's your world made easy Nu probeer je op me te vitten Het is niet alsof je kunt hangen en sexy bent 'Cause you would not be known if you didn't know me Hoor je me, Mami, doe het rustig aan Als je Jojo haat, haat je K-Ci Zeg wat als ze je vragen, Shorty Wie is degene die je gemaakt heeft, zeg dan dat ik het ben Troost je. (Ooh...) Baby, I can't believe that I'm hearin 'about you Troost me maar (Hoor je me) Baby girl, you're crazy Baby, girl, it ain't cool Do you comfort you (Ooh...) Baby, I can't believe that I'm hearin' 'about you Just comfort me Baby girl, you're crazy Ik hou van je, baby It's your world made easy Nu ben jij degene die me probeert te misleiden. Het is niet alsof je kunt hangen en sexy bent 'Cause you would not be known if you didn't know me Hoor je me, Mami, doe het rustig aan Als je Jojo haat, haat je K-Ci Zeg wat als ze je vragen, Shorty Wie is degene die je gemaakt heeft, zeg dan dat ik het ben It's your world made easy Now it's you tryin' to front and run game on me Het is niet alsof je kunt hangen en sexy bent 'Cause you would not be known if you didn't know me Hoor je me, Mami, doe het rustig aan Als je Jojo haat, haat je K-Ci Zeg wat als ze je vragen, Shorty Wie is degene die jou gemaakt heeft, zeg dan dat ik het ben