Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: K-Ci & JoJo Songtekst: Tell Me It`s Real

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: K-Ci & JoJo - Tell Me It`s Real ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Tell Me It`s Real? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van K-Ci & JoJo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van K-Ci & JoJo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Tell Me It`s Real .

Origineel

Are you for real like how i feel can we share a love to last forever and if so let me know Song: (Chorus) Tell me its real this feelin that we feel tell me that its real don't let love come just, to pass us by Try, is all we have to do its up to me and you to make this special love, last forever more Baby you told me that you loved me and you'd never leave my side to the bitter end, through the thick and thin you promised me baby that you wasn't goin anywhere baby keep it real, let me know just how you feel (Chorus) Tell me its real this feelin that we feel tell me that its real don't let love come just, to pass us by Try, is all we have to do its up to me and you to make this special love, last forever more (Chorus) I can't explain the way you made me feel, everytime that you told me that you loved me and you know you did, too many times just when i thought that love could never be a part of me thats when you came along, and showed me happiness baby you are the best, i think you're different from the rest and i really love ya (Chorus) Tell me its real this feelin that we feel tell me that its real don't let love come just, to pass us by Try, is all we have to do its up to me and you to make this special love, last forever more Tell me its real this feelin that we feel tell me that its real don't let love come just, to pass us by (you gotta) Try, is all we have to do its up to me and you to make this special love, last forever more Tell me its real (do you really love me) this feelin that we feel (do you really care) tell me that its real (you promised that you'd never leave my side) don't let love come just, to pass us by (you promised that you'd always be there) Try, is all we have to do (is all we have to do) its up to me and you to make this special love, last forever more Tell me its real (i'll be there for you) this feelin that we feel (you be there for me, sweetheart) tell me that its real (i thought that we were meant to be, for eternity, thought you loved me baby) don't let love come just, to pass us by Try, is all we have to do (mama told me told me so, boy you just don't know, anything about love) its up to me and you to make this special love, last forever more (and you and i were meant to be, and you would know, i was sure by the end of this song)

 

Vertaling

Ben jij het echt net als hoe ik me voel kunnen we delen een liefde voor de eeuwigheid en zo ja Laat het me weten Song: (Chorus) Vertel me eens zijn echte dit feelin dat we voelen vertellen me dat de echte niet alleen de liefde laten komen, om ons voorbij Probeer, is alles wat we moeten doen het is aan u en mij deze bijzondere liefde, eeuwig meer Baby je hebt me verteld dat je van me hield en dan zou je nooit verlaten mijn kant tot het bittere einde, door dik en dun je mij beloofd hebt dat je baby niet ergens goin keep it real baby, laat het me weten precies hoe je je voelt (Chorus) Vertel me eens zijn echte dit feelin dat we voelen vertellen me dat de echte niet alleen de liefde laten komen, om ons voorbij Probeer, is alles wat we moeten doen het is aan u en mij deze bijzondere liefde, eeuwig meer (Chorus) Ik kan niet uitleggen hoe je gaf me het gevoel, iedere keer dat je me verteld dat u van me hield en je weet dat je dat deed, te vaak Net toen ik dacht dat de liefde nooit zou kunnen worden een deel van mij thats wanneer je langs kwam, en hij toonde mij geluk baby u debeste, ik denk dat je anders bent dan de rest en ik love ya (Chorus) Vertel me eens zijn echte dit feelin dat we voelen vertellen me dat de echte niet alleen de liefde laten komen, om ons voorbij Probeer, is alles wat we moeten doen het is aan u en mij deze bijzondere liefde, eeuwig meer Vertel me eens zijn echte dit feelin dat we voelen vertellen me dat de echte niet alleen de liefde laten komen, om ons voorbij (Je moet) Probeer, is alles wat we moeten doen het is aan u en mij deze bijzondere liefde, eeuwig meer Vertel me eens zijn echte (Heb je echt van me houdt) dit feelin dat we voelen (Heb je echt zorg) vertellen me dat de echte (Je hebt beloofd dat je nooit zou verlaten mijn kant) niet alleen de liefde laten komen, om ons voorbij (Je hebt beloofd dat je altijd zou daar) Probeer, is alles wat we moeten doen (Is alles wat we hebben te doen) het is aan u en mij deze bijzondere liefde, eeuwig meer Vertel me eens zijn echte (Ik zal er voor je zijn) dit feelin dat we voelen (U er voor mij, schatje) vertellen me dat de echte (Ik dacht dat we warenbedoeld om te worden, voor de eeuwigheid, dacht dat je van me hield baby) niet alleen de liefde laten komen, om ons voorbij Probeer, is alles wat we moeten doen (Mama vertelde me vertelde me zo, jongen, je weet het gewoon niet, alles over de liefde) het is aan u en mij deze bijzondere liefde, eeuwig meer (En jij en ik hoorde te zijn, en je zou weten, ik was ervan overtuigd dat tegen het einde van dit nummer)