Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: K Coice Songtekst: When I Lay Beside You

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: K Coice - When I Lay Beside You ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van When I Lay Beside You? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van K Coice! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van K Coice en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals When I Lay Beside You .

Origineel

I am everything i want to be with your loving face,than follow me with your eyes that hum the perfect song to go on long after i am gone when i lay beside you when i lay beside you like the absence of a roaring sound and the walls i've build came tubling down and it almost made me worship god cause your everything these words are not when i lay beside you when i lay beside you when i lay beside you i am perfect in your eyes i see eternity and a girl that looks a lot like me eternity a little trip your the beat my hart will skip when i lay beside you when i lay beside you when i lay beside you i am perfect nanananana nanananana nanananana nanananana nanananana nanananana when i lay beside you when i lay beside you when i lay beside you i am perfect

 

Vertaling

Ik ben alles wat ik wil worden met je liefdevolle gezicht, dan volg mij met je ogen, dat brom de perfecte song om verder te gaan, lang nadat ik weg ben toen lag ik naast je toen lag ik naast je zoals de afwezigheid van een brullende geluid en de muren te bouwen kwam ik naar beneden tubling en het maakte me bijna God te aanbidden ertoe leiden dat uw alles wat deze woorden zijn niet toen lag ik naast je toen lag ik naast je toen lag ik naast je Ik ben perfect in jouw ogen zie ik de eeuwigheid en een meisje dat veel lijkt op mij eeuwigheid een reisje je de beat mijn hart zal overslaan toen lag ik naast je toen lag ik naast je toen lag ik naast je Ik ben perfect nanananana nanananana nanananana nanananana nanananana nanananana toen lag ik naast je toen lag ik naast je toen lag ik naast je Ik ben perfect