Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: k.d. lang Songtekst: don’t be a lemming polka

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: k.d. lang - don’t be a lemming polka ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van don’t be a lemming polka? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van k.d. lang! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van k.d. lang en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals don’t be a lemming polka .

Origineel

I pin myself against the walls Stationed like a horse in stall Just wishing They might call me art There I hung in the hall Collecting dust, that's all It's all I needed to do While in the corner, quite a size He sits talking, whiskey-wise Hopin' to throw me off But no matter how he tries I'll just look him in the eyes It's all I need to do *That's all it took to see I was wastin' time It's all it took to see I was walkin' the line I'm going to ride high as can be I look behind And see them followin' me So my friends don't delay Unless of course You'd rather stay Lemming heads for the cliff Found them up They're going astray Take the lead take the way That's all that we need to do *Repeat I'm going to ride high as can be I look behind And see them followin' me

 

Vertaling

Ik zet me vast tegen de muren Gestationeerd als een paard in de stal wensend dat ze me kunst zouden noemen Daar hing ik in de hal Stof te verzamelen, dat is alles Het is alles wat ik moest doen Terwijl in de hoek, nogal een maat Hij zit te praten, whisky-wijs Hopin' to throw me off But no matter how he tries Ik kijk hem gewoon in de ogen Dat is alles wat ik moet doen *That's all it took to see I was wastin' time It's all it took to see I was walkin' the line I'm going to ride high as can be I look behind En zie dat ze me volgen So my friends don't delay Tenzij natuurlijk Je liever blijft Lemming gaat naar de klif Vond ze op Ze dwalen af Neem het voortouw, neem de weg Dat is alles wat we moeten doen. *herhaal I'm going to ride high as can be I look behind And see them followin' me