Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: k.d. lang Songtekst: help me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: k.d. lang - help me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van help me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van k.d. lang! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van k.d. lang en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals help me .

Origineel

Help me, I think I'm falling in love again When I get that crazy feeling I know I'm in trouble again I'm in trouble 'cause you're a rambler and gambler Like a sweet talking ladies man And you love your lovin' But not like you love your freedom Help me, I think I'm falling in love too fast It's got me hoping for the future And worrying about the past I've seen a lot of hot, hot blazes Come down to smoke and ash And we love our lovin' But not like we love our freedom Sweet freedom Didn't it feel good? We were sitting there talking Or lying there not talking Didn't it feel good? You dance with the lady With the hole in her stocking Didn't it feel good? Didn't it feel good? Didn't it feel good? Didn't it feel good? Didn't it feel good? Didn't it feel good? Help me, I think I'm falling in love with you Are you gonna let me go there by myself That's such a lonely thing to do Both of us flirting And flirting around and hurting, too We love our lovin' But not like we love our freedom Sweet freedom

 

Vertaling

Help me, ik denk dat ik weer verliefd word Als ik dat gekke gevoel krijg Ik weet dat ik weer in de problemen zit Ik zit in de problemen, want jij bent een gokker Like a sweet talking ladies man And you love your lovin' Maar niet zoals je van je vrijheid houdt Help me, ik denk dat ik te snel verliefd word Het laat me hopen op de toekomst En maak me zorgen over het verleden Ik heb veel hete, hete vlammen gezien Tot rook en as zien vergaan And we love our lovin' Maar niet zoals we van onze vrijheid houden Zoete vrijheid Voelde het niet goed? We zaten daar te praten Of lagen daar niet te praten Voelde het niet goed? Je danste met de dame Met het gat in haar kous Voelde het niet goed? Voelde het niet goed? Voelde het niet goed? Voelde het niet goed? Voelde het niet goed aan? Voelde het niet goed? Help me, ik denk dat ik verliefd op je word. Laat je me daar alleen heen gaan? Dat is zo eenzaam om te doen We flirten allebei En flirten en pijn doen, ook We love our lovin' But not like we love our freedom Zoete vrijheid