Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: k.d. lang Songtekst: lock, stock and teardrops

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: k.d. lang - lock, stock and teardrops ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lock, stock and teardrops? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van k.d. lang! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van k.d. lang en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lock, stock and teardrops .

Origineel

Someday I won't come runnin' When you call The way you hurt me It's a wonder I'm still here at all Someday you'll wake up And you'll find yourself alone Lock, stock and teardrops I'll be gone I can't go on The way you make me feel You make me cry And every time expect me to forgive Someday you'll wake up To a cold and lonely dawn Lock, stock and teardrops I'll be gone Oh someday I'll wake up And find the strength to carry on And lock, stock and teardrops I'll be gone Lock, stock and teardrops Lock, stock and teardrops Lock, stock and teardrops I'll be gone

 

Vertaling

Op een dag zal ik niet komen aanrennen When you call De manier waarop je me pijn doet Het is een wonder dat ik hier nog steeds ben Op een dag word je wakker And you'll find yourself alone ""Lock, stock and teardrops Ik zal weg zijn I can't go on De manier waarop je me laat voelen Je maakt me aan het huilen En elke keer verwacht je dat ik vergeef Op een dag zul je wakker worden To a cold and lonely dawn Lock, stock and teardrops Ik zal weg zijn Ooit zal ik wakker worden En vind de kracht om door te gaan En slot, voorraad en tranen Ik zal weg zijn Lock, stock and teardrops Lock, stock and teardrops Lock, stock and teardrops Ik zal weg zijn