Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: k.d. lang Songtekst: shadowland

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: k.d. lang - shadowland ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van shadowland? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van k.d. lang! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van k.d. lang en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals shadowland .

Origineel

I'm a shadow since you're gone Just a shadow in the dawn That breaks in the sand A shadow lost in shadowland My poor hear just flew away When it realized one day The dreams that we planned Would only end in shadowland I always wondered Why you had to go Whatever blunder I mad I don't know I guess that something Turned out wrong Didn't quite belong In this lover's song I'm a shadow, but you know I'm the one who loves you so So please, take my hand And lead me out of shadowland And lead me out of shadowland

 

Vertaling

Ik ben een schaduw sinds je weg bent Slechts een schaduw in de dageraad Die breekt in het zand Een schaduw verloren in schaduwland Mijn arme hoorn vloog gewoon weg Toen het op een dag besefte dat de dromen die we planden alleen in schaduwland zouden eindigen Ik heb me altijd afgevraagd waarom je moest gaan Welke blunder ik ook maakte ik weet het niet Ik denk dat er iets verkeerd uitpakte Niet helemaal thuis hoorde In dit lied van een minnaar Ik ben een schaduw, maar je weet dat ik degene ben die zo van je houdt Dus alsjeblieft, neem mijn hand En leid me uit schaduwland En leid me uit schaduwland