Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: K D Lang Songtekst: Shadowland

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: K D Lang - Shadowland ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Shadowland? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van K D Lang! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van K D Lang en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Shadowland .

Origineel

I'm a shadow / since you're gone Just a shadow / in the dawn that breaks in the sand / A shadow lost in shadowland My poor hear just / flew away When it realized one day The dreams that we planned Would only end in shadowland I always wondered Why you had to go Whatever blunder I mad I don't know I guess that something Turned out wrong Didn't quite belong In this lover's song I'm a shadow, but you know I'm the one who loves you so So please, take my hand And lead me out of shadowland And lead me out of shadowland

 

Vertaling

Ik ben een schaduw / sinds je weg bent Gewoon een schaduw / in de dageraad, dat breekt in het zand / Een schaduw verloren in Shadowland Mijn arme hoort gewoon / vloog weg Als het een dag besefte De dromen die we gepland Zou alleen maar eindigen in Shadowland Ik heb altijd afgevraagd Waarom moest je gaan Wat blunder ik gek ik weet het niet Ik denk dat er iets Bleek verkeerd Niet helemaal behoren In een lied van deze minnaar Ik ben een schaduw, maar je weet Ik ben degene die van je houdt zo Dus alsjeblieft, neem mijn hand Enleid mij uit Shadowland En leid mij uit Shadowland