Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: k.d. lang Songtekst: tickled pink

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: k.d. lang - tickled pink ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tickled pink? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van k.d. lang! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van k.d. lang en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tickled pink .

Origineel

Knowing things that I do And showing myself to you My habit-forming, tradition-ignoring ways to you are fine Well I'm tickled pink to think That you're mine I dug up a missing link When I uncovered you My lonely days are now extinct With this evolution of you I'm tickled pink Seeing things that you do And being one of the few Whose habit-forming, tradition-ignoring ways to me are fine Well I'm tickled pink to think That you're mine A glance from you I'm on the brink of melting to the core As told to me by my instinct There's ecstasy galore in store I'm tickled pink Seeing things that you do And being one of the few Whose habit-forming, tradition-ignoring ways to me are fine Well I'm tickled pink To think That you are mine

 

Vertaling

Dingen weten die ik doe En mezelf aan jou laten zien Mijn gewoonte-vormende, traditie-negerende manieren aan jou zijn prima Nou, ik ben roze gekieteld om te denken Dat je van mij bent I dug up a missing link Toen ik jou ontdekte Mijn eenzame dagen zijn nu uitgestorven Met deze evolutie van jou Ik ben roze gekieteld De dingen zien die jij doet En een van de weinigen te zijn Wiens gewoonte-vormende, traditie-negerende manieren voor mij fijn zijn Nou, ik ben roze gekieteld om te denken Dat je van mij bent Een blik van jou Ik ben op de rand van smelten tot de kern Zoals mijn instinct me verteld heeft There's ecstasy galore in store Ik ben roze gekieteld De dingen zien die jij doet En dat ik een van de weinigen ben Wiens gewoonte-vormende, traditie-negerende manieren voor mij prima zijn Nou, ik ben roze gekieteld Om te denken Dat jij de mijne bent