Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: k.d. lang Songtekst: up to me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: k.d. lang - up to me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van up to me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van k.d. lang! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van k.d. lang en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals up to me .

Origineel

I feel frustration comin' back I'm not sure just where I'm at I'm losing touch w/ what I'm trying to be I need someone to show the way Not someone to share the blame Well it's not down to you It's up to me Don't wanna hang from someone's string Or answer someone else's ring The things I'm wanting most in life are free No, living hand-to-mouth's no treat Till bitter end the dream's still sweet It's not down to you It's up to me Well, it's up to me Lord it's up to me It's not down to you It's up to me [2X] Well, I feel frustration coming back I'm not sure just where I'm at It seems the times and I just don't agree But I can stand on my own feet I won't quit until I'm beat Well it's not down to you It's up to me It's up to me Lord, it's up to me It's not down to you It's up to me

 

Vertaling

I feel frustration comin' back Ik weet niet zeker waar ik sta I'm losing touch with what I'm trying to be Ik heb iemand nodig die me de weg wijst Niet iemand om de schuld te delen Nou, het ligt niet aan jou Het is aan mij. Ik wil niet aan iemands touw hangen Of de ring van iemand anders beantwoorden De dingen die ik het meest wil in het leven zijn gratis Nee, van hand tot hand leven is geen pretje Tot het bittere einde is de droom nog steeds zoet Het ligt niet aan jou Het ligt aan mij. Well, it's up to me Lord it's up to me Het ligt niet aan jou Het ligt aan mij. [2X] Nou, ik voel frustratie terugkomen I'm not sure just where I'm at Het lijkt erop dat de tijd en ik het gewoon niet eens zijn Maar ik kan op mijn eigen benen staan Ik zal niet stoppen tot ik verslagen ben Nou, het ligt niet aan jou Het is aan mij It's up to me Heer, het is aan mij Het ligt niet aan jou It's up to me