Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: K.michelle Songtekst: The Right One

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: K.michelle - The Right One ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van The Right One? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van K.michelle! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van K.michelle en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals The Right One .

Origineel

[Chorus:] You got the right one You got the right one [Verse 1:] I just really hate you All that game you've been runnin Now it's time that I played you And why I let you dump me? Like don't why don't you rain right through me? But you done find the right one nigga [Pre-Chorus:] Fuck you and all that Blast on Twitter then I'm a blast back You want a ratchet then I'm a be that Don't make me call my boys and have yo shit peeled back Oh you really don't know how you makin me feel You make me wanna kill a man Oh you really gonna make me show you how I feel You got the right one, nigga [Chorus:] You got the right one You got the right one [Verse 2:] Damn, I really hate you I'm a say it again cause the truth is I made you Now you out here frontin And you was just that mean In the rain Why don't you even try to explain See you know, I know the truth is do you wanna go there? You got the right one, nigga [Pre-Chorus:] Fuck you and all that Blast on Twitter then I'm a blast back You want a ratchet then I'm a be that Don't make me call my boys and have yo shit peeled back Oh you really don't know how you makin me feel You make me wanna kill a man Oh you really gonna make me show you how I feel You got the right one, nigga [Chorus:] You got the right one (Now you gon see with who I'm dealin with) You got the right one (Now you gon see with who I'm dealin with) [Verse 3:] Don't wanna make up, don't wanna be homies And when you see me act like you don't know me You think you fly, you think you grown Every since I left you been calling my phone You ain't never gon find another chick like me You ain't never gon find another chick like me, no [Pre-Chorus:] Fuck you and all that Blast on Twitter then I'm a blast back You want a ratchet then I'm a be that Don't make me call my boys and have yo shit peeled back Oh you really don't know how you makin me feel You make me wanna kill a man Oh you really gonna make me show you how I feel You got the right one, nigga [Chorus:] You got the right one (You got your getaway but I got your back) You got the right one (That's why you lost the game and I laughed at yo black ass) [Outro:] And that's the end Leave it there

 

Vertaling

[Chorus:] Je hebt de juiste is Je hebt de juiste is [Verse 1:] Ik heb echt een hekel aan u Alle dat spel je hebt Runnin Nu is het tijd dat ik speelde je En waarom ik laat je me dumpen? Net niet waarom ga je niet recht regen door me heen? Maar je gedaan de juiste te vinden nigga [Pre-Chorus:] Fuck you en dat alles Ontploffing op Twitter dan ben ik een ontploffing terug U wilt een ratel dan ben ik een zijn dat Laat me niet mijn jongens bellen en yo stront geschild terug Oh je weet echt niet hoe je makin me voel Je maaktik wil een man doden Oh je echt gonna make me laten zien hoe ik me voel Je hebt de juiste is, nigga [Chorus:] Je hebt de juiste is Je hebt de juiste is [Verse 2:] Verdomme, ik haat je Ik ben een zeg het nogmaals de waarheid leiden is Ik heb je gemaakt Nu je hier dissen En je gewoon dat gemiddelde was In de regen Waarom ga je niet eens proberen uit te leggen Zie je weet, ik weet de waarheid is wil je heen daar? Je hebt de juiste is, nigga [Pre-Chorus:] Fuck you en dat alles Ontploffing op Twitter dan ben ik een ontploffingterug U wilt een ratel dan ben ik een zijn dat Laat me niet mijn jongens bellen en yo stront geschild terug Oh je weet echt niet hoe je makin me voel Je maakt me wilt vermoorden een man Oh je echt gonna make me laten zien hoe ik me voel Je hebt de juiste is, nigga [Chorus:] Je hebt de juiste is (Nu gon je ziet met wie ik dealin met) Je hebt de juiste is (Nu gon je ziet met wie ik dealin met) [Verse 3:] Niet wilt make-up, wil niet homies En als je me zien doen alsof je niet weetme Je denkt dat je vliegt, je denkt dat je gegroeid Iedere sinds ik je al belt mijn telefoon Je wordt nooit gon vinden andere chick net als ik Je wordt nooit gon vinden andere chick net als ik, geen [Pre-Chorus:] Fuck you en dat alles Ontploffing op Twitter dan ben ik een ontploffing terug U wilt een ratel dan ben ik een zijn dat Laat me niet mijn jongens bellen en yo stront geschild terug Oh je weet echt niet hoe je makin me voel Je maakt me wilt vermoorden een man Oh je echt gonna make me laten zien hoe ik me voel Je hebt de juisteeen, nigga [Chorus:] Je hebt de juiste is (Je hebt je vakantie, maar ik heb je rug) Je hebt de juiste is (Dat is waarom je het spel verloren en ik lachte om yo zwarte kont) [Outro:] En dat is het einde Daar laat het