Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: K Naan Songtekst: Waving Flag Lyrics Fifa 2010 World Cup Theme Song

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: K Naan - Waving Flag Lyrics Fifa 2010 World Cup Theme Song ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Waving Flag Lyrics Fifa 2010 World Cup Theme Song? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van K Naan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van K Naan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Waving Flag Lyrics Fifa 2010 World Cup Theme Song .

Origineel

Ooooooh Wooooooh, Ooooooh Wooooooh Give me freedom, give me fire, give me reason, take me higher See the champions, take the field now, you define us, make us feel proud In the streets our heads are lifting, as we lose our inhibition, Celebration, it surround us, every nations, all around us Singing forever young, singing songs underneath that sun Lets rejoice in the beautiful game, And together at the end of the day. We all say When I get older I will be stronger They’ll call me freedom, just like a wavin’ flag When I get older I will be stronger They’ll call me freedom, just like a wavin’ flag So wave your flag, now wave your flag, now wave your flag Oooohhh, Oooooooooh wooooohh, Oooooooooh wooooohh Give you freedom, give you fire, give you reason, take you higher See the champions, take the field now, you define us, make us feel proud In the streets our heads are lifting, as we lose our inhibition, Celebration, its around us, every nations, all around us Singing forever young, singing songs underneath that sun Lets rejoice in the beautiful game, And together at the end of the day. We all say When I get older I will be stronger They’ll call me freedom, just like a wavin’ flag When I get older I will be stronger They’ll call me freedom, just like a wavin’ flag So wave your flag, now wave your flag, now wave your flag Now wave your flag (4x) Oohhoooohh Woooh Ohohooooh Wooohoooh We all say When I get older I will be stronger They’ll call me freedom, just like a wavin’ flag When I get older I will be stronger They’ll call me freedom, just like a wavin’ flag So wave your flag, now wave your flag, now wave your flag Now wave your flag (4x) Oooooh woowoo ooh Wooo ooohh ooohoh And everybody will be singing it Oooooh woowoo ooh Wooo ooohh ooohoh And we all will be singing it

 

Vertaling

Ooooooh Wooooooh, Ooooooh Wooooooh Geef me vrijheid, geef me vuur, geef me reden, neem me hoger Zie de kampioenen, neem het veld nu, je ons definieert, maak ons ​​trots voelen In de straten ons hoofd tillen, als we verliezen onze remming, Viering, het omringen ons, elke naties, overal om ons heen Zingen eeuwig jong, het zingen van liedjes onder die zon Laten we verheugen in het mooie spel, En zijn aan het eind van de dag. We zeggen allemaal Toen ik ouder word zal ik sterker zijn Ze zullen me bellenvrijheid, net als een Wavin 'vlag Toen ik ouder word zal ik sterker zijn Ze zullen me vrijheid noemen, net als een Wavin 'vlag Dus wave uw vlag, nu wave uw vlag, nu wave uw vlag Oooohhh, oooooooooh wooooohh, oooooooooh wooooohh Geven je vrijheid, geef je afvuurt, geven u reden, neem je hoger Zie de kampioenen, neem het veld nu, je ons definieert, maak ons ​​trots voelen In de straten ons hoofd tillen, als we verliezen onze remming, Viering, zijn om ons heen, elke naties, rondomons Zingen eeuwig jong, het zingen van liedjes onder die zon Laten we verheugen in het mooie spel, En zijn aan het eind van de dag. We zeggen allemaal Toen ik ouder word zal ik sterker zijn Ze zullen me vrijheid noemen, net als een Wavin 'vlag Toen ik ouder word zal ik sterker zijn Ze zullen me vrijheid noemen, net als een Wavin 'vlag Dus wave uw vlag, nu wave uw vlag, nu wave uw vlag Nu wave uw vlag (4x) Oohhoooohh Woooh Ohohooooh Wooohoooh We zeggen allemaal Toen ik ouder word zal iksterker Ze zullen me vrijheid noemen, net als een Wavin 'vlag Toen ik ouder word zal ik sterker zijn Ze zullen me vrijheid noemen, net als een Wavin 'vlag Dus wave uw vlag, nu wave uw vlag, nu wave uw vlag Nu wave uw vlag (4x) Oooooh ooh woowoo Wooo ooohh ooohoh En iedereen zal zingen het Oooooh ooh woowoo Wooo ooohh ooohoh En we zullen zingen