Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: K-otic Songtekst: Damn I Think I Love You

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: K-otic - Damn I Think I Love You ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Damn I Think I Love You? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van K-otic! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van K-otic en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Damn I Think I Love You .

Origineel

FOR 20 DAYS I'VE BEEN LOST IN CYBERSPACE I SURF THRU THE WEB TO CATCH UP WITH YOUR TRACE AND I WONDER – WHO YOU REALLY ARE? I ONLY CAUGHT A HASTY SCREENSHOT OF YOUR SMILE YOU TOLD ME ALL YOUR HOTSPOTS YOU REALLY MAKE ME WONDER – DO YOU KNOW WHO I AM? BREATHE ME – IT'S SO EXCITING I ONLY WANNA KNOW IF YOU'RE FOR REAL DAMN I THINK I LOVE YOU I THINK I REALLY LOVE YOU CAUSE I BELIEVE YOU'RE THE ONE WHO CAN MAKE IT ALL COME TRUE I THINK I REALLY LOVE YOU BABY I NEED YOU YEEEH LET'S SET UP A BLIND DATE TONIGHT YEAH YEAH YEAH YEEEH OR I'LL JUST SAY GOODBYE IT'S EASY TO CONFESS TO ANONYMOUS VICTIMS BUT SINCE I GOT TO KNOW YOU BOY WE'RE GETTING DEEPER – ARE WE GOING TOO FAR? WE TALK ABOUT THE WEIRDEST THOUGHTS WE'VE GOT IN MIND AND SHARE THE SAME DESIRE – IT'S CRAZY HOW I FOUND YOU DO YOU KNOW WHAT I MEAN? YEAH LOVE ME – ENTER MY WORLD I ONLY WANNA HOLD YOU IN MY ARMS DAMN I THINK I LOVE YOU I THINK I REALLY LOVE YOU IF YOU MEAN WHAT YOU SAY YOU DON'T SAY WHAT YOU MEAN AIN'T TRUE I THINK I REALLY LOVE YOU BABY I NEED YOU WHOOO LET'S SET UP A BLIND DATE TONIGHT YEEEH OR I'LL JUST SAY GOODBYE YEAH GENTLY DRIFTING ALONG WITH THE ENDLESS TIDE CRAVING CROSSING THE BOUNDARIES WHERE WE'LL COLLIDE DAMN I THINK I LOVE YOU I THINK I REALLY LOVE YOU IF YOU MEAN WHAT YOU SAY YOU DON'T SAY WHAT YOU MEAN AIN'T TRUE HEY I THINK I LOVE YOU BABY I NEED YOU LET'S SET UP A BLIND DATE TONIGHT YEAH YEAH YEAH

 

Vertaling

VOOR 20 DAGEN IK BEN HET VERLOREN IN CYBERSPACE Ik SURF DOOR HET WEB OM halen met je TRACE Ik vraag me af â € "wie je werkelijk bent? Ik ALLEEN GEVANGEN een haastige SCREENSHOT VAN UW GLIMLACH Je vertelde me AL UW HOTSPOTS Je echt me afvragen â € " Weet je wie ik ben? ADEM ME â € "HET IS zo spannend Ik wil alleen weten of je VOOR REAL DAMN I THINK I LOVE YOU Ik denk dat ik echt LOVE YOU Want ik geloof dat je de een WIE KAN MAKEN HET AL COME TRUE Ik denk dat ik echt LOVE YOU BABY I NEEDYOU Yeeeh LET'S SET UP Een BLIND DATE VANAVOND YEAH YEAH YEAH yeeeh OF IK ZEG VAARWEL Het is gemakkelijk te bekennen ANONIEM SLACHTOFFERS MAAR DAAR I GOT TO YOU KNOW BOY WIJ steeds dieper â € "GAAN WIJ TE VER? We praten over de vreemdste GEDACHTEN WIJ HEB IN MIND En delen hetzelfde verlangen â € " HET IS GEK HOE IK VOND JE Weet je wat ik bedoel? YEAH LOVE ME â € "ENTER MIJN WERELD Ik ONLY wil je vasthouden in mijn armen DAMN I THINK I LOVE YOU Ik denk dat ik echt LOVE YOU ALS JEMeent wat je zegt dat je niet zeggen wat je bedoelt IS NIET WAAR Ik denk dat ik echt LOVE YOU BABY I NEED YOU WHOOO LET'S SET UP Een BLIND DATE VANAVOND Yeeeh OF IK ZEG VAARWEL YEAH ZACHT DRIFTING SAMEN MET DE EINDELOOS TIDE CRAVING CROSSING DE GRENZEN WAAR WIJ ZULLEN KOMEN DAMN I THINK I LOVE YOU Ik denk dat ik echt LOVE YOU Als je bedoelt wat je zegt dat je niet zeggen wat je bedoelt IS NIET WAAR HEY IK DENK I LOVE YOU BABY I NEED YOU LET'S SET UP Een BLIND DATE VANAVOND YEAH YEAH YEAH