Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: K-otic Songtekst: I Dont Understand You

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: K-otic - I Dont Understand You ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van I Dont Understand You? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van K-otic! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van K-otic en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals I Dont Understand You .

Origineel

How was I supposed to know How could I prepare at all Not a word and not a sign You were fed up with what I am Bridge: I turn back the time And then it's so clear that I had already lost Chorus: I don't understand you I can't say I blame you I keep telling me I did wrong I never had a change to say Whatever could have made you stay I keep thinking - have to be strong It's so hard it takes me out I am back into square one I am sure that you're ok With me ending up betraid Bridge Chorus Everything seems so unreal All my thoughts cannot be told I just keep thinking-why? I hope that I have found something out The next time I know what it's about I'll just have to rebuild my mind Collect all the parts and combine Chorus

 

Vertaling

Hoe moest ik weten Hoe kan ik mij voorbereiden op alle Niet een woord en niet een teken U werden gevoed met wat ik ben Bridge: Ik draai de tijd terug En dan is het zo duidelijk dat ik al had verloren Chorus: Ik begrijp u niet Ik kan niet zeggen dat ik u schuldig Ik zeg steeds tegen me dat ik verkeerd gedaan Ik had nooit een verandering te zeggen Wat zou u hebben gemaakt blijven Ik blijf maar denken - moet sterk zijn Het is zo moeilijk het houdt me uit Ik ben terug in een vierkante Ik weet zeker dat jij bent oke Met mij eindigen betraid Brug Koor Alles lijkt zo onwerkelijk Al mijn gedachten niet kan worden gezegd Ik dacht dat ik blijf maar denken en waarom? Ik hoop dat ik iets heb ontdekt De volgende keer dat ik weet waar het over gaat Ik neem maar naar mijn mening weer op te bouwen Verzamel alle delen en combineren Koor