Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: K-otic Songtekst: I Was Made For Loving You

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: K-otic - I Was Made For Loving You ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van I Was Made For Loving You? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van K-otic! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van K-otic en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals I Was Made For Loving You .

Origineel

Verse 1 The way our hands fit The way our eyes meet The way I melt when you're holding me There's not a piece that's out of place I can see the way I feel it's written on your face And there is no mistake, baby Chorus The way I tremble when you touch me The way I shiver when you say you love me One kiss and my heart knew Oh baby I was made to love you Every hour every minute With every thought I think you're in it Without a doubt I know it's true Oh baby I was made to love you Verse 2 The way I talk The way you listen The way you know just what I'm thinking Long before I even say it I'll never understand it and I Pray it never ends But I know where it begins Chorus The way I tremble when you touch me The way I shiver when you say you love me One kiss and my heart knew Oh baby I was made to love you Every hour every minute With every thought I think you're in it

 

Vertaling

Vers 1 De manier waarop onze handen fit De manier waarop onze ogen ontmoeten elkaar De manier waarop ik smelt als je me houden Er is niet een stuk dat uit de plaats Ik kan zien hoe ik me voel het is geschreven op je gezicht En er is geen vergissing, baby Koor De manier waarop ik beven als je me aanraakt De manier waarop ik huiver wanneer je zegt dat je van me houdt Een kus en mijn hart wist Oh baby Ik was gemaakt om jou lief Elk uur elke minuut Met elke gedachte denk ik dat je in het Zonder twijfel ik weet dat het waar is Oh baby Ik was gemaakt om jou lief Vers 2 De manier waarop ik praat De manier waarop je luistert De manier waarop je weet precies wat ik denk Lang voordat ik zelfs zeggen dat het Ik zal nooit begrijpen en ik Bid het eindigt nooit Maar ik weet waar het begint Koor De manier waarop ik beven als je me aanraakt De manier waarop ik huiver wanneer je zegt dat je van me houdt Een kus en mijn hart wist Oh baby Ik was gemaakt om jou lief Elk uur elke minuut Met elke gedachte denk ik dat je in het