Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: k.t. oslin Songtekst: cornell crawford

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: k.t. oslin - cornell crawford ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van cornell crawford? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van k.t. oslin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van k.t. oslin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals cornell crawford .

Origineel

This is the first song I ever wrote I read it on a bathroom wall. It said, 'I ain't never gonna love nobody but Cornell Crawford.' I ain't never gonna love nobody but Cornell Crawford He's the one who turns me on He's gonna pick me up in his pick-up truck Take me down the road to have a little fun He's got a pack of camels He's got a quart of whiskey And it's all wrapped up in a brown paper bag Aw, I ain't never gonna love nobody but Cornell Crawfod I'd go to hell for Cornell I ain't had much luck with good old Chuck All he ever want to is go the movies Aw baby, he's dumg and he's dirty and he's way over thirty Honey, I'm too pretty to wasted my time on him Aw but that Cornell is so smooth He knows what to do He knows how to make me feel good Oh and I know some day he's gonna take me away And it will just be me and C.C. Y'all I ain't never love nobody but who' Cornell Crawford He is the one who turns me on He's gonna pick me up in his pick-up truck He's gonna take me down the road to have a little fun He's got a pack of camels He's got that quart of whiskey And he's got it all wrapped up nice in a brown paper bag Oh we're gonna stop We're gonna park We're gonna get down to it in stark I ain't never gonna love nobody but that man If I can I ain't never gonna love nobody but that man

 

Vertaling

Dit is het eerste liedje dat ik ooit schreef. Ik las het op een badkamermuur. Het zei, 'Ik zal nooit van iemand anders houden dan Cornell Crawford. Ik zal nooit van iemand anders houden dan Cornell Crawford Hij is degene die me opwindt Hij pikt me op in zijn pick-up truck Neemt me mee de weg op om een beetje plezier te hebben He's got a pack of camels He's got a quart of whiskey En het is allemaal verpakt in een bruine papieren zak Ik zal nooit van iemand anders houden dan van Cornell Crawfod, ik zou naar de hel gaan voor Cornell Ik heb niet veel geluk gehad met die goeie ouwe Chuck Het enige wat hij wil is naar de film gaan Aw baby, hij is dom en hij is vies en hij is ver over de dertig Schatje, ik ben te mooi om mijn tijd aan hem te verspillen Maar die Cornell is zo gladjes Hij weet wat hij moet doen Hij weet hoe hij me goed moet laten voelen Oh en ik weet dat hij me op een dag mee zal nemen En dan is het alleen ik en C.C. Y'all I ain't never love nobody but who' Cornell Crawford Hij is degene die me opwindt He's gonna pick me up in his pick-up truck He's gonna take me down the road to have a little fun He's got a pack of camels Hij heeft een kwart whisky En hij heeft het allemaal mooi ingepakt in een bruine papieren zak Oh we gaan stoppen We gaan parkeren We gaan er helemaal voor I ain't never gonna love nobody but that man If I can I ain't never gonna love nobody but that man