Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: K-young Songtekst: 3 Years Today

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: K-young - 3 Years Today ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van 3 Years Today? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van K-young! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van K-young en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals 3 Years Today .

Origineel

Ohh, hah Been about three years today I Guess it's time for me to run away Ru - Ru - Runaway (repeated) Run away Run away Run away Be careful what you ask for Appreciate the little things -- might change, tomorrow So I guess I'm the only one to blame 'cause with fame comes sorrow The money ain't everything Spent so many benjamins Never got the real thing I really need He doesn't qualify I see it in his eyes Every time he lies he hurts another part of me He loves to see me cry I've spent so many times fighting back my tears Let 'em flow, oh oh oh It's been about three years today I Guess it's time for me to run away Ru - Ru - Run away I guess that I'm gonna run away Run away Run away Run away (repeated) Don't you try to hold me back Any strings attached will be cut like rubber My only lover, I never thought you'd be the one who'd bring it down [ From: ] Now, oh, that things are looking up don't you come around tryin' to apologize 'Cause since I gave you up (up), things have been really good for me He doesn't qualify I see it in his eyes Every time he lies he hurts another part of me It's been about three years today I Guess it's time for me to run away Ru - Ru - Run away Ohhh, ohhh I guess that I'm gonna run away Run away Run away Run away (repeated) Nobody knows how hard it is to hold it all inside And I'm a surviver Who used to be a part of Bonnie & Clyde (?) It's been about three years today I Guess it's time for me to run away Ru - Ru - Run away I guess that I'm gonna run away Run away Run away Run away (repeated)

 

Vertaling

Ohh, hah Been ongeveer drie jaar vandaag Ik denk dat het tijd voor mij om weg te lopen Ru - Ru - Runaway (herhaald) Wegrennen Wegrennen Wegrennen Wees voorzichtig met wat u vraagt Geniet van de kleine dingen - kan veranderen, morgen Dus ik denk dat ik de enige die 'schuld veroorzaken met roem komt verdriet Het geld is niet alles Afgewerkte zo veel Benjamins Nooit heb ik het echte ding echt nodig Hij komt niet in aanmerking Ik zie het in zijn ogen Elke keer als hij liegt dat hij pijn een ander deel van mij Hij houdt van mij zien huilen Ik heb al zo vaak mijn tranen vechten Laat 'em flow, oh oh oh Het is ongeveer drie jaar vandaag Ik denk dat het tijd voor mij om weg te lopen Ru - Ru - Wegrennen Ik denk dat ik ga weglopen Wegrennen Wegrennen Wegrennen (Herhaald) Heb je niet proberen tegen te houden me de bijgevoegde strings zal worden gesneden zoals rubber Mijn enige minnaar, ik had nooit gedacht dat jij het nog degene die had haar wel naar beneden worden [Van: ] Nu, oh, dat de dingenup op zoek bent kom je niet rond tryin 'om zich te verontschuldigen Want sinds ik je gaf up (up), zijn de dingen echt goed geweest voor mij Hij komt niet in aanmerking Ik zie het in zijn ogen Elke keer als hij liegt dat hij pijn een ander deel van mij Het is ongeveer drie jaar vandaag Ik denk dat het tijd voor mij om weg te lopen Ru - Ru - Wegrennen Ohhh, ohhh Ik denk dat ik ga weglopen Wegrennen Wegrennen Wegrennen (Herhaald) Niemand weet het hoe moeilijk het is om het bezit zijn van alle binnen En ik ben een overlevende Wie gebruikt om een deel van Bonnie & Clyde (zijn?) Het is ongeveer drie jaar vandaag Ik denk dat het tijd voor mij om weg te lopen Ru - Ru - Wegrennen Ik denk dat ik ga weglopen Wegrennen Wegrennen Wegrennen (Herhaald)