Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: K3 Songtekst: Hey Hey

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: K3 - Hey Hey ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Hey Hey? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van K3! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van K3 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Hey Hey .

Origineel

Ik liep met mijn vriendinnen rond Toen ik een lief hondje vond Papa toe mag ik hem houden? (please) Want hij heeft z'n gekke snoet Hij is mooi en luistert goed Papa toe mag ik hem houden? En dan zijn we elke dag Papa zeg toe dat mag Kwispel kwispel hey hey hey hey Altijd samen met z'n twee, ik neem hem met me mee En iedereen zegt hey hey hey hey Mee naar school en naar de zee En alles is oké Ja iedereen zegt Hey, wie heb je daar nu mee Wie heb je daar nu Ik liep met m'n hondje rond Toen ik een klein poesje vond Papa toe mag ik haar houden? Zag je ooit z'n schattig ding Haar belletje gaat tingeling Papa toe mag ik haar houden? Kijk zo lief ze spint en spint Niemand die mijn hart zo steelt Kwispel kwispel hey hey hey hey Altijd samen met z'n twee Ik neem haar met me mee En iedereen zegt hey hey hey hey Mee naar school en naar de zee En alles is oké Ja iedereen zegt Hey, wie heb je daar nu mee Wie heb je daar nu mee (4x) Wie heb je, wie heb je, wie heb je daar nu mee Wie heb je daar nu mee Wie heb je daar nu Ik liep met m'n beestjes rond Toen ik een mooie jongen vond Papa toe mag ik hem houden Want hij heeft z'n gekke snoet Hij is mooi en luistert goed Papa toe mag ik hem houden En dan zijn we elke dag Papa zeg toe dat mag Kwispel kwispel hey hey hey hey Altijd samen met z'n twee, ik neem hem met me mee En iedereen zegt hey hey hey hey Mee naar school en naar de zee En alles is oké Ja iedereen zegt Hey hey hey hey altijd samen met z'n twee Ik neem haar met me mee En iedereen zegt hey hey hey hey Mee naar school en naar de zee En alles is oké Hey, wie heb je daar nu mee Wie heb je daar nu mee (4x) Wie heb je, wie heb je, wie heb je daar nu mee Wie heb je daar nu mee Wie heb je daar nu

 

Vertaling

Ik liep met mijn vriendinnen rond Toen ik een lief hondje vond Papa toe mag ik hem houden? (please) Want hij heeft z'n gekke snoet Hij is mooi en luistert goed Papa toe mag ik hem houden? En dan zijn we elke dag Papa zeg toe dat mag Kwispel kwispel hey hey hey hey Altijd samen met z'n twee, ik neem hem met me mee En iedereen zegt hey hey hey hey Mee naar school en naar de zee En alles is oké Ja iedereen zegt Hey, wie heb je daar nu mee Wie heb je daar nu Ik liep met m'n hondje rond Toen ik een klein poesje vond Papa toe mag ik haar houden? Zag je ooit z'n schattig ding Haar belletje gaat tingeling Papa toe mag ik haar houden? Kijk zo lief ze spint en spint Niemand die mijn hart zo steelt Kwispel kwispel hey hey hey hey Altijd samen met z'n twee Ik neem haar met me mee En iedereen zegt hey hey hey hey Mee naar school en naar de zee En alles is oké Ja iedereen zegt Hey, wie heb je daar nu mee Wie heb je daar nu mee (4x) Wie heb je, wie heb je, wie heb je daar nu mee Wie heb je daar nu mee Wie heb je daar nu Ik liep met m'n beestjes rond Toen ik een mooie jongen vond Papa toe mag ik hem houden Want hij heeft z'n gekke snoet Hij is mooi en luistert goed Papa toe mag ik hem houden En dan zijn we elke dag Papa zeg toe dat mag Kwispel kwispel hey hey hey hey Altijd samen met z'n twee, ik neem hem met me mee En iedereen zegt hey hey hey hey Mee naar school en naar de zee En alles is oké Ja iedereen zegt Hey hey hey hey altijd samen met z'n twee Ik neem haar met me mee En iedereen zegt hey hey hey hey Mee naar school en naar de zee En alles is oké Hey, wie heb je daar nu mee Wie heb je daar nu mee (4x) Wie heb je, wie heb je, wie heb je daar nu mee Wie heb je daar nu mee Wie heb je daar nu