Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: K3 Songtekst: Leugentje Leugentje

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: K3 - Leugentje Leugentje ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Leugentje Leugentje? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van K3! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van K3 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Leugentje Leugentje .

Origineel

Nee oh nee ik ben niet verliefd En die glinsterende ogen doen me echt niets Ik struikel en ik stotter en ik stamel misschien Maar ik ben echt niet verliefd En toch is er iets van binnen 'k Weet niet wat ermee beginnen Als ik jou zie ben ik schuchter en verstrooid REFREIN Wie vertelt niet ooit Een leugentje een leugentje Nee jij bent niet mooi Een leugentje een leugentje En je bent m'n vriendje niet Leugentje leugentje Ik ben niet verliefd Leugentje Leugentje Nee oh nee ik wil niet met jou En die glinsterende ogen laten me koud Ik spartel en ik sputter en ik erger me blauw Want ik wil echt niet met jou Dus waarom die rode wangen Waarom moet ik zo verlangen Ja ik hoop dat ik m'n kans niet heb vergooid REFREIN 2X Nee ik ben niet klaar Leugentje leugentje Streel niet door m'n haar Leugentje leugentje Kijk niet in m'n ogen Leugentje leugentje Nee ik heb je echt nog nooit bedrogen Enkel maar een klein beetje gelogen REFREIN 2X Dit liedje is gedaan Leugentje leugentje Het einde komt eraan Leugentje leugentje We blijven alsmaar doorgaan Leugentje Leugentje

 

Vertaling

Nee oh nee ik ben niet verliefd En die glinsterende ogen doen me echt niets Ik struikel en ik stotter en ik stamel misschien Maar ik ben echt niet verliefd En toch is er iets van binnen 'k Weet niet wat ermee beginnen Als ik jou zie ben ik schuchter en verstrooid REFREIN Wie vertelt niet ooit Een leugentje een leugentje Nee jij bent niet mooi Een leugentje een leugentje En je bent m'n vriendje niet Leugentje leugentje Ik ben niet verliefd Leugentje Leugentje Nee oh nee ik wil niet met jou En die glinsterende ogen laten me koud Ik spartel en ik sputter en ik erger me blauw Want ik wil echt niet met jou Dus waarom die rode wangen Waarom moet ik zo verlangen Ja ik hoop dat ik m'n kans niet heb vergooid REFREIN 2X Nee ik ben niet klaar Leugentje leugentje Streel niet door m'n haar Leugentje leugentje Kijk niet in m'n ogen Leugentje leugentje Nee ik heb je echt nog nooit bedrogen Enkel maar een klein beetje gelogen REFREIN 2X Dit liedje is gedaan Leugentje leugentje Het einde komt eraan Leugentje leugentje We blijven alsmaar doorgaan Leugentje Leugentje