Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: K3 Songtekst: Tele Romeo

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: K3 - Tele Romeo ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Tele Romeo? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van K3! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van K3 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Tele Romeo .

Origineel

Wie heb ik aan de lijn, hallo, hallo? Waar ben je dan, waarom verlang ik zo? Om dicht bij jou te zijn, hallo, hallo? Mijn Tele-romeo Liefde op het eerste gehoor Alle stoppen slaan plots door Niemand die mij helpen kan Daar ben je plots, mijn ideale man Leg die hoorn nu niet meer neer Zeg niet "`t nummer is verkeerd!" Want ik hoor je lieve stem En weet dat jij het bent Refrein Fluister zachtjes in m`n oor "Liefste schat, we gaan ervoor" Ook al weet ik niks van jou `k Denk dat ik van je hou Refrein Voor je mij je nummer zei Was het plots voorgoed voorbij Een bliksemschicht verbrak de lijn Ik was alleen, vol vragen en vol pijn Als het moet ga ik op zoek Draai elk nummer uit dat boek Op een dag ben jij het echt En hoor ik hoe je zegt: C`est qui à l`appareil , allô, allô Je n`entends rien que ta voix, es-tu si beau J`suis amoureuse de toi, allo, allo Mon tele-romeo

 

Vertaling

Wie heb ik aan de lijn, hallo, hallo? Waar ben je dan, waarom verlang ik zo? Om dicht bij jou te zijn, hallo, hallo? Mijn Tele-romeo Liefde op het eerste gehoor Alle stoppen slaan plots door Niemand die mij helpen kan Daar ben je plots, mijn ideale man Leg die hoorn nu niet meer neer Zeg niet "`t nummer is verkeerd!" Want ik hoor je lieve stem En weet dat jij het bent Refrein Fluister zachtjes in m`n oor "Liefste schat, we gaan ervoor" Ook al weet ik niks van jou `k Denk dat ik van je hou Refrein Voor je mij je nummer zei Was het plots voorgoed voorbij Een bliksemschicht verbrak de lijn Ik was alleen, vol vragen en vol pijn Als het moet ga ik op zoek Draai elk nummer uit dat boek Op een dag ben jij het echt En hoor ik hoe je zegt: C`est qui à l`appareil , allô, allô Je n`entends rien que ta voix, es-tu si beau J`suis amoureuse de toi, allo, allo Mon tele-romeo