Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: K3 Songtekst: Waar Zijn De Engeltjes

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: K3 - Waar Zijn De Engeltjes ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Waar Zijn De Engeltjes? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van K3! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van K3 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Waar Zijn De Engeltjes .

Origineel

Halé-halé-halé-lé, halé-halé-ha-lélé Halé-halé-halé-lé, waar zijn die engeltjes Halé-halé-halé-lé, halé-halé-ha-lélé Halé-halé-halé-lé, waar zijn die engeltjes Ik voel me net in de hemel, de zon schijnt Het wemelt van jongens die af en toe bengeltjes zijn En wie brengt me een ijsje, wie fluistert 'Meisje, ik wil zo graag eens je engeltje zijn' Wie helpt me, wie helpt me, uit al die winterkleren Wie helpt me, wie helpt me, in m'n bikini Wie helpt me, wie helpt me, m'n schouders in te smeren Wie helpt me, wie helpt me, waar zijn die engeltjes Halé-halé-halé-lé, halé-halé-ha-lélé Halé-halé-halé-lé, waar zijn die engeltjes Halé-halé-halé-lé, halé-halé-ha-lélé Halé-halé-halé-lé, waar zijn die engeltjes Wie neemt me onder z'n vleugels, z'n wondere vleugels Ik hoef alleen maar de zon op mijn huid En ik ben in de wolken, m'n hart aan het koken Ik krijg het steeds warmer, ik houd het niet uit Wie helpt me, wie helpt me, uit al die winterkleren Wie helpt me, wie helpt me, in m'n bikini Wie helpt me, wie helpt me, m'n schouders in te smeren Wie helpt me, wie helpt me, waar zijn die engeltjes Halé-halé-halé-lé, halé-halé-ha-lélé Halé-halé-halé-lé, waar zijn die engeltjes Halé-halé-halé-lé, halé-halé-ha-lélé Halé-halé-halé-lé, waar zijn die engeltjes Halé-halé-halé-lé, halé-halé-halleluja Halé-halé-halé-lé, halle-halleluja Halé-halé-halé-lé, halé-halé-halleluja Halé-halé-halé-lé, halle-halleluja Wie helpt me, wie helpt me, luistert naar mijn gebeden Wie helpt me, wie helpt me, weet je wat ik zie Wie helpt me, wie helpt me, wie komt er naar beneden Wie helpt me, wie helpt me, daar zijn die engeltjes Halé-halé-halé-lé, halé-halé-ha-lélé Halé-halé-halé-lé, waar zijn die engeltjes Halé-halé-halé-lé, halé-halé-ha-lélé Halé-halé-halé-lé, waar zijn die engeltjes Halé-halé-halé-lé, halé-halé-halleluja Halé-halé-halé-lé, halle-halleluja Halé-halé-halé-lé, halé-halé-halleluja Halé-halé-halé-lé, halle-halleluja

 

Vertaling

Halé-halé-halé-lé, halé-halé-ha-lélé Halé-halé-halé-lé, waar zijn die engeltjes Halé-halé-halé-lé, halé-halé-ha-lélé Halé-halé-halé-lé, waar zijn die engeltjes Ik voel me net in de hemel, de zon schijnt Het wemelt van jongens die af en toe bengeltjes zijn En wie brengt me een ijsje, wie fluistert 'Meisje, ik wil zo graag eens je engeltje zijn' Wie helpt me, wie helpt me, uit al die winterkleren Wie helpt me, wie helpt me, in m'n bikini Wie helpt me, wie helpt me, m'n schouders in te smeren Wie helpt me, wie helpt me, waar zijn die engeltjes Halé-halé-halé-lé, halé-halé-ha-lélé Halé-halé-halé-lé, waar zijn die engeltjes Halé-halé-halé-lé, halé-halé-ha-lélé Halé-halé-halé-lé, waar zijn die engeltjes Wie neemt me onder z'n vleugels, z'n wondere vleugels Ik hoef alleen maar de zon op mijn huid En ik ben in de wolken, m'n hart aan het koken Ik krijg het steeds warmer, ik houd het niet uit Wie helpt me, wie helpt me, uit al die winterkleren Wie helpt me, wie helpt me, in m'n bikini Wie helpt me, wie helpt me, m'n schouders in te smeren Wie helpt me, wie helpt me, waar zijn die engeltjes Halé-halé-halé-lé, halé-halé-ha-lélé Halé-halé-halé-lé, waar zijn die engeltjes Halé-halé-halé-lé, halé-halé-ha-lélé Halé-halé-halé-lé, waar zijn die engeltjes Halé-halé-halé-lé, halé-halé-halleluja Halé-halé-halé-lé, halle-halleluja Halé-halé-halé-lé, halé-halé-halleluja Halé-halé-halé-lé, halle-halleluja Wie helpt me, wie helpt me, luistert naar mijn gebeden Wie helpt me, wie helpt me, weet je wat ik zie Wie helpt me, wie helpt me, wie komt er naar beneden Wie helpt me, wie helpt me, daar zijn die engeltjes Halé-halé-halé-lé, halé-halé-ha-lélé Halé-halé-halé-lé, waar zijn die engeltjes Halé-halé-halé-lé, halé-halé-ha-lélé Halé-halé-halé-lé, waar zijn die engeltjes Halé-halé-halé-lé, halé-halé-halleluja Halé-halé-halé-lé, halle-halleluja Halé-halé-halé-lé, halé-halé-halleluja Halé-halé-halé-lé, halle-halleluja