Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: K3 Songtekst: Wanneer Zie Ik Jou Terug

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: K3 - Wanneer Zie Ik Jou Terug ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Wanneer Zie Ik Jou Terug? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van K3! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van K3 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Wanneer Zie Ik Jou Terug .

Origineel

iedereen zegt dat jij nu in de hemel bent een betere plek je wordt er vast verwend nee ik moet niet huilen want ik weet dat jij van mij houdt maar ik zou alles ruilen voor nog een seconde met jou wanneer zie ik jou terug mijn engel die over me waakt wanneer zie ik jou terug een ster die naar me knipoogt en me nooit verlaat die elke avond aan de hemel staat iedereen zegt dat jij nu vast geen pijn meer voelt weet iemand echt wat men daar dan mee bedoelt nee ik moet niet treuren want ik weet toch jij ziet me graag wat er morgen ook mag gebeuren maar wie antwoordt echt op mijn vraag wanneer zie ik jou terug mijn engel die over me waakt wanneer zie ik jou terug een ster die naar me knipoogt en me nooit verlaat die elke avond aan de hemel staat en als ik in mijn bed lig vannacht en als een nieuwe ster naar me lacht weet ik dat jij voortaan altijd bij me bent ik heb jou herkend wanneer zie ik jou terug? mijn engel die over me waakt wanneer zie ik jou terug? mijn ster die naar me knipoogt en me nooit verlaat die elke avond aan de hemel staat

 

Vertaling

iedereen zegt dat jij nu in de hemel bent een betere plek je wordt er vast verwend nee ik moet niet huilen want ik weet dat jij van mij houdt maar ik zou alles ruilen voor nog een seconde met jou wanneer zie ik jou terug mijn engel die over me waakt wanneer zie ik jou terug een ster die naar me knipoogt en me nooit verlaat die elke avond aan de hemel staat iedereen zegt dat jij nu vast geen pijn meer voelt weet iemand echt wat men daar dan mee bedoelt nee ik moet niet treuren want ik weet toch jij ziet me graag wat er morgen ook mag gebeuren maar wie antwoordt echt op mijn vraag wanneer zie ik jou terug mijn engel die over me waakt wanneer zie ik jou terug een ster die naar me knipoogt en me nooit verlaat die elke avond aan de hemel staat en als ik in mijn bed lig vannacht en als een nieuwe ster naar me lacht weet ik dat jij voortaan altijd bij me bent ik heb jou herkend wanneer zie ik jou terug? mijn engel die over me waakt wanneer zie ik jou terug? mijn ster die naarme knipoogt en me nooit verlaat die elke avond aan de hemel staat