Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Kaci Brown Songtekst: Butterflies Don't Lie

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Kaci Brown - Butterflies Don't Lie ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Butterflies Don't Lie? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Kaci Brown! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van Kaci Brown en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Butterflies Don't Lie .

Origineel

You walk by and my heart beats A thousand times at once it seems And every time you look at me I have to tell myself to breathe With just a smile you capture me, and I start to melt Emotions then take over me like I've never felt I could tell me heart each time It isn't love, you're just some guy There's nothing there and what I feel Is in my head, it isn't real But I can't deny, can't even try Cause I know inside, butterflies don't lie Is there a chance you could be mine If I let you see inside Or do you love somebody else Should I keep this to mylself I could rish a broken heart by telling you the truth Or I could keep my secret safe and when I see you I could tell me heart each time It isn't love, you're just some guy There's nothing there and what I feel Is in my head, it isn't real But I can't deny, can't even try Cause I know inside, butterflies don't lie Once again there you are Anxiousness, nervous heart Butterflies fluttering Can only mean one thing I could tell me heart each time It isn't love, you're just some guy There's nothing there and what I feel Is in my head, it isn't real But I can't deny, can't even try Cause I know inside, butterflies don't lie

 

Vertaling

Je loopt door en mijn hart klopt Een duizend keer op keer lijkt het En elke keer als je naar me kijkt Ik heb mezelf te vertellen om te ademen Met slechts een glimlach u vastleggen me, en ik begin te smelten Emoties nemen vervolgens me aan alsof ik nog nooit gevoeld Ik kon mij vertellen hart elke keer Het is geen liefde, je bent gewoon een vent Er is niets en wat ik voel Is in mijn hoofd, het is niet echt Maar ik kan niet ontkennen, kan niet eens proberen Want ik weet vlinders liegen niet Is er een kans dat je zou de mijne Als ik je laten zien binnen Of hou je van iemand anders Moet ik houd dit mylself Ik kon rish een gebroken hart door vertel je de waarheid Of ik kon mijn geheim bewaren veilig en wanneer ik je zie Ik kon mij vertellen hart elke keer Het is geen liefde, je bent gewoon een vent Er is niets en wat ik voel Is in mijn hoofd, het is niet echt Maar ik kan niet ontkennen, kan niet eens proberen Want ik weet vlinders liegen niet Nogmaals daar ben je Angst, nerveus hart Fladderende vlinders Kan maar een ding betekenen Ik kon vertellenme hart elke keer Het is geen liefde, je bent gewoon een vent Er is niets en wat ik voel Is in mijn hoofd, het is niet echt Maar ik kan niet ontkennen, kan niet eens proberen Want ik weet vlinders liegen niet