Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kacy crowley Songtekst: anything

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kacy crowley - anything ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van anything? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kacy crowley! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kacy crowley en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals anything .

Origineel

I tear into my clothes Sacrifice my soul for anything, anything I gotta clear this town No sense in hanging around Cause anything anything anything Is better than this Where can the action be To fill this need in me Cause anything anything anything Is better than this I am the wicked boy Who takes your favourute toy Or anything anything You show me someone Who doesn't want no fun Or anything anything anything Is better than I could never be What you need in me anything I could never be What you see in me anything I can take alot I'll just take a shot at anything What you got I'll make my girl scream I'll be her love machine anywhere Anyway She only wants my tricks But we do have our kicks At anything anything Is better than this I'm out of control Sacrifice my soul for Anything anything anything Is better than this I could never be What you see in me anything I could never be What you see in me anything

 

Vertaling

Ik scheur in mijn kleren offer mijn ziel op voor alles, alles Ik moet deze stad ontruimen Het heeft geen zin om hier rond te hangen Want alles, alles, alles Is beter dan dit Waar kan de actie zijn Om deze behoefte in mij te vullen Want alles, alles, alles Is beter dan dit Ik ben de slechte jongen Die je favoriete speeltje neemt Of wat dan ook Laat me iemand zien Die geen plezier wil Of alles wat maar iets is Is beter dan Ik zou nooit kunnen zijn Wat je in mij nodig hebt, wat dan ook Ik zou nooit kunnen zijn Wat je in mij ziet alles Ik kan veel verdragen Ik zal gewoon alles proberen wat je hebt Ik zal mijn meisje laten schreeuwen Ik zal overal haar liefdesmachine zijn Hoe dan ook Ze wil alleen mijn trucjes Maar we hebben onze kicks Op alles, alles is beter dan dit Ik heb geen controle meer. Sacrifice my soul for Om het even wat om het even wat is beter dan dit Ik zou nooit kunnen zijn Wat je in mij ziet alles Ik zou nooit kunnen zijn Wat jij in mij ziet, wat dan ook