Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Kadija Swag Songtekst: Ready Or Not (maar Heel Kort)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Kadija Swag - Ready Or Not (maar Heel Kort) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Ready Or Not (maar Heel Kort)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Kadija Swag! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van Kadija Swag en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Ready Or Not (maar Heel Kort) .

Origineel

I'm the kinfa girl who doesn't saya word who sits at the curb And waits for the world but i'm about to break out about to break Out i'm like a crook tonight icaugt staring at me and iw as thinking Cleary and now i'm like a bee and i'm hauting for the honey And i'm kinda shy but you super fly yeah i could be your kryptonite Like oh light my heart up baby likea matchstick oh and hit the gas quik Ready or not here i come where you at ? The night young in the crowd The music's loud but i will find you ready or not hello name is ..nice To meet you i think

 

Vertaling

Ik ben de kinfa meisje dat niet saya woord die op de stoep zit doet En wacht op de wereld, maar ik sta op het punt om uit te breken over te breken Uit Ik ben als een boef vanavond icaugt naar me staren en iw als denken Cleary en nu ben ik als een bij en ik ben hauting voor de honing En ik ben een beetje verlegen, maar je super vliegen ja ik kan uw kryptoniet zijn Als oh steek mijn hart up baby likea lucifer oh en raakte het gas quik Klaar of niet hier kom ik waar ben je? De avond jong in de menigte De muziek is luid, maar ik zal je vindenready or not hello naam is .. nice Kennis te maken denk ik