Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kadu e edu Songtekst: o outro

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kadu e edu - o outro ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van o outro? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kadu e edu! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kadu e edu en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals o outro .

Origineel

Parece besteira, eu reclamar da sua ausência. Se você tá aqui do lado, parece não ter nada errado. Só Deus sabe a dor que sinto. E a culpa é minha não minto. Pois é, sou homem de assumir todos os meus erros. Eu aceitei viver esse pesadelo. Dividir o amor da minha vida. Sabendo que você não era só minha. Entrei na vida de duas pessoas, abalei seu coração. Destruí todas as coisas que você e ele construíram. O dia em que jurou ser fiel até a morte, se foi por água abaixo. Num motel na zona norte comigo. Sei que não posso reclamar. Eu sou o outro tenho que aguentar. Mas eu só queria ficar com você até amanhecer. Até amanhecer

 

Vertaling

Het lijkt dwaas, ik klagen over je afwezigheid. Als je hier aan mijn zijde bent, lijkt er niets aan de hand te zijn. God alleen weet de pijn die ik voel En het is mijn schuld dat ik niet lieg. Ja, ik ben een man die al mijn fouten kan aannemen. Ik stemde toe in deze nachtmerrie. Om de liefde van mijn leven te delen. Wetende dat je niet alleen van mij was. Ik kwam in het leven van twee mensen, ik brak je hart. Ik heb alles vernietigd wat jij en hij hadden opgebouwd. De dag dat je zwoer trouw te zijn tot de dood ging in rook op. In een motel aan de noordkant met mij. Ik weet dat ik niet mag klagen. Ik ben de andere waar ik het mee moet doen. Maar ik wilde gewoon bij je zijn tot de ochtend. Tot zonsopgang.