Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Kaleo Songtekst: All The Pretty Girls

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Kaleo - All The Pretty Girls ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van All The Pretty Girls? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Kaleo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van Kaleo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals All The Pretty Girls .

Origineel

All The Pretty Girls All the pretty girls likes Samuel ohh he really doesn't share although it's more than he can handle Life is anything but fair, life is anything but fair Just as soon as they turn older he'll come and sweep them off their feet It's only making me feel smaller All the hidden love beneath Won't you lay me, won't you lay me down (x4) All alone, alone again no one lends a helping hand I have waited, I have waited Take it's toll, one's foolish pride How long before I see the light I have waited, I have waited for you to lay me down Sail on by, sail on by for now they play naked in the water You know it's hard, heaven knows I've tried but it just keeps getting harder Won't you lay me, won't you lay me down (x8) I'll wait, I'll wait, I'll wait, I'll wait for you (x4) for you to lay me Won't you lay me down

 

Vertaling

Allemaal de mooie meiden Alle mooie meisjes houden van Samuel ohh hij deelt echt niet hoewel het meer is dan hij aankan Het leven is allesbehalve rechtvaardig, het leven is allesbehalve redelijk Zodra ze ouder worden hij zal komen en ze van hun voeten vegen Ik voel me er alleen maar kleiner door Alle verborgen liefde daaronder Wil je me niet leggen, wil je me niet neerleggen (x4) Helemaal alleen, alleen weer Niemand verleent een helpende hand Ik heb gewacht, ik heb gewacht Neem zijn tol, iemands dwaze trots Hoe lang voordat ik het licht zie Ik heb gewacht, ik heb gewacht voor jou om me neer te leggen Vaar verder, ga voorlopig voorbij ze spelen naakt in het water Je weet dat het moeilijk is, de hemel weet dat ik het geprobeerd heb maar het wordt steeds moeilijker Wil je me niet leggen, wil je me niet neerleggen (x8) Ik wacht, ik wacht, ik wacht, ik wacht op je (x4) voor jou om me te leggen Wil je me niet neerleggen?