Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Kamelot Songtekst: Center Of The Universe

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Kamelot - Center Of The Universe ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Center Of The Universe? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Kamelot! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van Kamelot en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Center Of The Universe .

Origineel

Move slowly Beyond the colors of my eyes Move slowly Into the corners of my mind Rising like the Pegasus Each and every one of us Released Islands in the sea of dreams Always searching harmony And peace All we find Reject our mind Don't you wonder why If the war by heavens gate released desire In the line of fire someone must have known That a human heart demands to be admired Cause in the Center of the Universe We are all alone Show me sign of paradise A place we all would like to go to Tell me what to sacrifice So there's a chance for me to want you All I find Reject my mind And I wonder why If the war by heavens gate released desire In the line of fire someone must have known That a human heart demands to be admired Cause in the Center of the Universe We are all alone I have a tale to be told won't you listen tonight Follow me into the core of the fountain of light Try to imagine that hope is our ship for the soul (Over the ocean the quest of your life lies ahead) Maybe together we'll find there's a place for us all (Follow the star in your mind, sail along sail along)

 

Vertaling

Langzaam bewegen Buiten de kleuren van mijn ogen Langzaam bewegen In de hoeken van mijn gedachten Stijgende zoals de Pegasus Elk van ons Vrijgelaten Eilanden in de zee van dromen Altijd op zoek naar harmonie En vrede Alles wat we vinden Verwerp onze gedachten Geen wonder waarom Als de oorlog door de poort van de hemel vrijgegeven verlangen In de brand moet iemand weten Dat een menselijk hart verlangt te worden bewonderd Oorzaak in het centrum van het heelal We zijn allemaal alleen Laat me een teken zien van het paradijs Een plek waar we allemaal naar willen gaan Vertel me wat te offeren Dus er is een kans dat ik je wil Alles wat ik vind Verwerp mijn gedachten En ik vraag me af waarom Als de oorlog door de poort van de hemel vrijgegeven verlangen In de brand moet iemand weten Dat een menselijk hart verlangt te worden bewonderd Oorzaak in het centrum van het heelal We zijn allemaal alleen Ik heb een verhaal om te vertellen dat je vanavond niet luistert Volg me in de kern van de fontein van het licht Probeer je te voorstellen dat hoop ons schip is voor de ziel (Over de oceaan ligt de zoektocht naar je leven) Misschien samen vinden we er een plek voor ons allemaal (Volg de ster in je gedachten, ga langs zeilen samen)