Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Kamelot Songtekst: Helena's theme

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Kamelot - Helena's theme ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Helena's theme? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Kamelot! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van Kamelot en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Helena's theme .

Origineel

I remember a song
From long ago
Some of the pieces
They remind me of you
How could I know
You were to leave me
I thought that I was that melody
Oh so wrong
I'm but a whisper tonight

And if this is goodbye
I will leave
But I'll love you
Until the end

If the grace of God is real
And the word of Christ can heal
Bring their souls to heaven's light
Bless the unborn child tonight

 

Vertaling

Ik herinner me een lied
Van lang geleden
Sommige stukken
Doen me denken aan jou
Hoe kon ik weten
Dat je me zou verlaten
Ik dacht dat ik de melodie was
Oh zo verkeerd
Ik ben maar een fluister vannacht

En als dit vaarwel is
Zal ik vertrekken
Maar ik zal van je houden
Tot het einde

Als de genade van God echt is
En het woord van Christus kan helen
Breng hun zielen naar Hemels licht
Zegen het ongeboren kind vannacht