Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kanis Songtekst: pequenas coisas

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kanis - pequenas coisas ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van pequenas coisas? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kanis! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kanis en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals pequenas coisas .

Origineel

De todo aquele amor. Nada se restou. Ficou pra trás. Pra nunca mais. Sobrou a sensação. De cada dia em vão. Que vem e vai. Que vem e vai. E tudo foi-se assim. Desmoronando até o fim. E as pequenas coisas que me fizeram tão feliz. Já não quero mais como antes eu quis. A minha inspiração. Escorre pelas mãos. E a noite cai. E me distrai. Lembrando o que passou. Eu sei que em você estou. E vou estar. Pra nunca mais. E tudo foi-se assim. Desmoronando até o fim. E as pequenas coisas que me fizeram tão feliz. Já não quero mais como antes eu quis

 

Vertaling

Van al die liefde. Er was niets meer over. Het werd achtergelaten. Nooit meer. Wat overblijft is het gevoel. Van elke dag tevergeefs. Dat komt en gaat. Dat komt en gaat. En alles ging als volgt. Afbrokkelen tot het einde. En de kleine dingen die me zo gelukkig maakten Ik wil niet meer zoals ik ooit deed. Mijn inspiratie. Glipt door mijn handen. En de nacht valt. En leidt me af. Herinneren wat voorbij is. Ik weet dat ik in jou ben. E vou será. Voor nooit meer. En alles ging als volgt. Afbrokkelen tot het einde. En de kleine dingen die me zo gelukkig maakten Ik wil niet meer zoals vroeger.