Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kanye west Songtekst: alien

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kanye west - alien ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van alien? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kanye west! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kanye west en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals alien .

Origineel

Part I: Godzilla [Intro] Dear ones, we are looking to bring you enlightenment To offer illumination in stormy skies We are here as beings of light Benevolent, invested in humanity and her evolution [Chorus: Ant Clemons] Turned to a Mothra, bro, this that Godzilla Turned to a monster, more like Othello Fed him to your plug, it goes where it goes The nightmares still haunt me (Dream) When I sleep, they haunt me When I sleep, they haunt me And my nightmares, they haunt me But I won't let 'em get the best of me Part II [Chorus: Kanye West] Alien, magical, flyin', and all Being, I got her signed on Beam me up, I'm 'bout to sign off Dumber now, need to take time off Dumber now, I don't believe the time Should have gone, man, I believe they lyin' (Get a mic, huh) Sign, do you believe in science? Bigger sign, bet they gon' bleed now [Verse: Kanye West] Aliens, double to sign off Better time, 'bout to take time off I don't believe in time, I just believe in science Order a bleeding nine, tell her, "Don't leave tonight" Alien, being 'bout to fly out Took her out, order her something with eyes out They was done, we the one, we just on Louis thong, Lebanon, we become, what they done? Duh-na-na, duh, feel it, feel it, feel it This ain't our planet, that's why I kill it Kill it, animals, kill it, ozone, kill it Blood, spill it, somethin' you deal with Alien, took the time off, I just took time off Fly up, a pyramid, dunked on, Vesuvius No bro, serious, I'm dead, serious

 

Vertaling

Deel I: Godzilla [Intro] Geliefden, wij zijn op zoek om jullie verlichting te brengen Om verlichting te bieden in stormachtige luchten Wij zijn hier als wezens van licht Welwillend, geïnvesteerd in de mensheid en haar evolutie [Chorus: Ant Clemons] Veranderd in een Mothra, bro, dit is Godzilla Veranderd in een monster, meer als Othello Fed him to your plug, it goes where it goes The nightmares still haunt me (Dream) Als ik slaap, achtervolgen ze me Als ik slaap, achtervolgen ze me En mijn nachtmerries, ze achtervolgen me But I won't let them get the best of me Deel II [Chorus: Kanye West] Alien, magical, flyin', and all Being, I got her signed on Beam me up, I'm 'bout to sign off Dumber now, need to take time off Dumber now, I don't believe the time Should have gone, man, I believe they lyin' (Get a mic, huh) Teken, geloof je in wetenschap? Groter teken, wedden dat ze nu gaan bloeden [Verse: Kanye West] Aliens, double to sign off Better time, 'bout to take time off Ik geloof niet in tijd, ik geloof alleen in wetenschap Bestel een bloedende negen, vertel haar, "Ga niet weg vanavond" Alien, staat op het punt uit te vliegen Took her out, order her something with eyes out They was done, we the one, we just on Louis string, Lebanon, we become, what they done? Duh-na-na, duh, voel het, voel het, voel het Dit is niet onze planeet, dat is waarom ik het dood Dood het, dieren, dood het, ozon, dood het Blood, spill it, somethin' you deal with Alien, took the time off, I just took time off Fly up, a pyramid, dunked on, Vesuvius Nee broer, serieus, ik ben dood, serieus