Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kanye west Songtekst: hey mama (grammy version)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kanye west - hey mama (grammy version) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hey mama (grammy version)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kanye west! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kanye west en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hey mama (grammy version) .

Origineel

[Intro] Bom bom bom bom bom [Hook] Last night I saw you in my dreams Now I can't wait to go to sleep Last night I saw you in my dreams Now I can't wait to go to sleep My mama, mama, mama I wanna scream so loud for you, cause I'm so proud of you And let me tell you what I'm about to do I know I act a fool but, I promise you I'm goin back to school And I appreciate what you allowed for me and I [Verse 1] I was three years old, when you and I moved to the Chi Late December, harsh winter gave me a cold You fixed me up something that was good for my soul Famous homemade chicken soup, can I have another bowl? You work late nights just to keep on the lights Mommy got me training wheels so I could keep on my bike And you would give anything in this world Michael Jackson leather and a glove, but didn't give me no curl And you never put no man over me And I love you for that mommy can't you see? Seven years old, caught you with tears in your eyes Cuz somebody cheatin, telling you lies, then I started to cry As we knelt on the kitchen floor I said mommy I'mma love you till you don't hurt no more And when I'm older, you ain't gotta work no more And I'mma get you that mansion that we couldn't afford See you're, unbreakable, unmistakable Highly capable, lady that's makin loot A living legend too, just look at what heaven do Send us an angel, and I thank you Mama I wanna scream so loud for you, cause I'm so proud of you And let me tell you what I'm about to do Mama, you know I love you so, and I'll never let you go And I wrote this song just so you know that when you go [Hook] Last night I saw you in my dreams Now I can't wait to go to sleep Last night I saw you in my dreams Now I can't wait to go to sleep My mama, mama, mama I wanna scream so loud for you, cause I'm so proud of you And let me tell you what I'm about to do I know I act a fool but, I promise you I'm goin back to school And I appreciate what you allowed for me and I [Outro] And this life is all a dream And my real life starts when I go to sleep My mama, mama, mama

 

Vertaling

[Intro] Bom bom bom bom [Hook] Afgelopen nacht zag ik je in mijn dromen Nu kan ik niet wachten om te gaan slapen Afgelopen nacht zag ik je in mijn dromen Nu kan ik niet wachten om te gaan slapen Mijn mama, mama, mama Ik wil zo hard voor je schreeuwen, want ik ben zo trots op je En laat me je vertellen wat ik op het punt sta te doen Ik weet dat ik een dwaas ben, maar ik beloof je dat ik terug naar school ga. En ik waardeer wat je voor mij en mij hebt toegestaan [Verse 1] Ik was drie jaar oud, toen jij en ik naar de Chi verhuisden Eind december, een strenge winter gaf me een verkoudheid You fix me up something that was good for my soul Famous homemade chicken soup, can I have another bowl? Je werkt 's avonds laat om het licht aan te houden. Mama gaf me zijwieltjes zodat ik op mijn fiets kon blijven zitten En je zou alles geven in deze wereld Michael Jackson leer en een handschoen, maar gaf me geen krul En je hebt nooit een man boven mij gesteld En daarom hou ik van je mama, zie je dat niet? Zeven jaar oud, betrapte ik je met tranen in je ogen Omdat iemand je bedroog en je leugens vertelde, toen begon ik te huilen Toen we op de keukenvloer knielden Ik zei mammie, ik zal van je houden tot je geen pijn meer hebt. En als ik ouder ben, hoef jij niet meer te werken. En ik zal je dat herenhuis geven dat we ons niet konden veroorloven Zie je, onbreekbaar, onmiskenbaar Zeer bekwaam, dame die buit maakt. Een levende legende ook, kijk maar naar wat de hemel doet Stuur ons een engel, en ik dank je Mama Ik wil zo hard voor je schreeuwen, want ik ben zo trots op je En laat me je vertellen wat ik ga doen. Mama, je weet dat ik zielsveel van je hou, en ik laat je nooit meer gaan En ik schreef dit lied zodat je weet dat als je gaat [Hook] Afgelopen nacht zag ik je in mijn dromen Nu kan ik niet wachten om te gaan slapen Afgelopen nacht zag ik je in mijn dromen Nu kan ik niet wachten om te gaan slapen Mijn mama, mama, mama Ik wil zo hard voor je schreeuwen, want ik ben zo trots op je En laat me je vertellen wat ik op het punt sta te doen Ik weet dat ik een dwaas ben, maar ik beloof je dat ik terug naar school ga. En ik waardeer wat je voor mij en mij hebt toegestaan [Outro] And this life is all a dream And my real life starts when I go to sleep My mama, mama, mama