Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kanye west Songtekst: i love kanye

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kanye west - i love kanye ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i love kanye? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kanye west! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kanye west en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i love kanye .

Origineel

I miss the old Kanye, straight from the 'Go Kanye Chop up the soul Kanye, set on his goals Kanye I hate the new Kanye, the bad mood Kanye The always rude Kanye, spaz in the news Kanye I miss the sweet Kanye, chop up the beats Kanye I gotta to say at that time I'd like to meet Kanye See I invented Kanye, it wasn't any Kanyes And now I look and look around and there's so many Kanyes I used to love Kanye, I used to love Kanye I even had the pink polo, I thought I was Kanye What if Kanye made a song about Kanye Called "I Miss The Old Kanye," man that would be so Kanye That's all it was Kanye, we still love Kanye And I love you like Kanye loves Kanye, hahaha

 

Vertaling

Ik mis de oude Kanye, recht uit de 'Go Kanye Hak de ziel in stukken Kanye, op zijn doelen af Kanye Ik haat de nieuwe Kanye, de slecht gehumeurde Kanye De altijd onbeschofte Kanye, spast in het nieuws Kanye Ik mis de lieve Kanye, hak in de beats Kanye Ik moet zeggen op dat moment zou ik Kanye willen ontmoeten Kijk ik heb Kanye uitgevonden, het was geen Kanyes En nu kijk ik rond en er zijn zoveel Kanyes Ik hield van Kanye, ik hield van Kanye. Ik had zelfs de roze polo, ik dacht dat ik Kanye was Wat als Kanye een liedje maakte over Kanye genaamd "Ik mis de oude Kanye," man dat zou zo Kanye zijn Dat is alles wat het was Kanye, we houden nog steeds van Kanye En ik hou van je zoals Kanye van Kanye houdt, hahaha