Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: karen blixt Songtekst: you are there

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: karen blixt - you are there ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you are there? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van karen blixt! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van karen blixt en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you are there .

Origineel

In the evening when the cattle's [Incomprehensible] An old familiar feeling settles over me And it's your face I see and I believe that you are there In the garden when I stop to touch a rose And feel the petal soft and sweet against my nose I smile and I suppose that somehow maybe you are there When I'm dreaming and I find myself awake Without a warning and I rub my eyes and fantasize And all at once I realize it's morning And my fantasy is fading like a distant star of dawn My dearest dream is gone I often think there's just one thing to do Pretend the dream is true and tell myself that you are there

 

Vertaling

s Avonds als het vee [Onbegrijpelijk] Een oud vertrouwd gevoel bekruipt me En het is jouw gezicht dat ik zie en ik geloof dat je daar bent In de tuin wanneer ik stop om een roos aan te raken en het bloemblaadje zacht en zoet tegen mijn neus voel Ik glimlach en ik veronderstel dat je daar op een of andere manier misschien bent Als ik droom en ik word wakker zonder waarschuwing en ik wrijf in mijn ogen en fantaseer En ineens realiseer ik me dat het ochtend is En mijn fantasie vervaagt als een verre ster van de dageraad Mijn dierbaarste droom is verdwenen Ik denk vaak dat er maar één ding te doen is Doen alsof de droom waar is en mezelf vertellen dat je er bent