Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Kari Jobe Songtekst: Sweep Me Away

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Kari Jobe - Sweep Me Away ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Sweep Me Away? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Kari Jobe! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van Kari Jobe en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Sweep Me Away .

Origineel

Lyrics to Sweep Me Away : Father I love your ways You came in your mercy, and died in my place. All I can do is bow Because of your goodness, and your sovereign grace. Then you sweep me away Sweep me away in your love, where nothing else matters Sweep me away Sweep me away in your love, where nothing else matters. Tears rolling down my face Because of your love, and your sweet embrace. The peace that just overflows It's hidden i know, you have been waiting to Sweep me away Sweep me away in your love, where nothing else matters Sweep me away Sweep me away in your love, where nothing else matters. Sweep me away, just you and me lord Sweep me away Sweep me away in your love Sweep me away in your love Sweep me away in your love Away in your love, sweep Sweep me away Sweep me away in your love, where nothing else matters Sweep me away Sweep me away in your love, where nothing else matters. Just you and me, just you and me Sweep me away oh lord Your grace it covers me, your love it covers me, oh god you cover me. Your grace it covers me, your love it covers me, oh god you cover me.

 

Vertaling

Lyrics Me Away te vegen: Vader, ik hou van je manieren Je kwam in uw genade, en stierf in mijn plaats. Alles wat ik kan doen is strijkstok Door uw goedheid, en uw soevereine genade. Dan moet je me weg vegen Sweep mij weg in uw liefde, waar Nothing Else Matters weg te vegen me Sweep mij weg in uw liefde, waar Nothing Else Matters. Tranen rolden over mijn gezicht Door uw liefde, en je lieve omhelzing. De vrede die net overflows Het is verborgen Ik weet het, u heeft gewacht tot weg te vegen me Sweep mij weg in uw liefde, waar Nothing Else Matters weg te vegen me Sweep mij weg in uw liefde, waar Nothing Else Matters. Sweep me weg, alleen jij en ik Heer weg te vegen me Sweep mij weg in uw liefde Sweep mij weg in uw liefde Sweep mij weg in uw liefde Away in uw liefde, sweep weg te vegen me Sweep mij weg in uw liefde, waar Nothing Else Matters weg te vegen me Sweep mij weg in uw liefde, waar Nothing Else Matters. Alleen jij en ik, alleen jij en ik Sweep me weg Oh Lord Uwgenade zij betrekking heeft mij, jouw liefde dekt mij, Oh God jij me dekken. Uw genade zij betrekking heeft mij, jouw liefde dekt mij, Oh God jij me dekken.