Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Kari Jobe Songtekst: What Love Is This

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Kari Jobe - What Love Is This ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van What Love Is This? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Kari Jobe! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van Kari Jobe en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals What Love Is This .

Origineel

You never change, you are the God you say you are; When I'm afraid you calm and still my beating heart. You stay the same, when hope is just a distant thought, You take my pain, and you lead me to the cross What love is this, that you gave your life for me And made a way for me to know you And I confess you're always enough for me you're all I need I look to you, I see the scars upon your hands. And hold the truth, that when I can't you always can. I'm standing here, beneath the shadow of the cross. I'm overwhelmed that I keep finding open arms. What love is this that you gave your life for me And made a way for me to know you And I confess, you're always enough for me You're all I need Jesus in your suffering you were reaching your thought of me Jesus in your suffering you were reaching your thought of me What love is this, that you gave your life for me And made a way for me to know you And I confess, you're always enough for me You're all I need What love is this, that you gave your life for me And made a way for me to know you And I confess, you're always enough for me Always enough for me Always enough for me

 

Vertaling

U verandert nooit, je bent de God je zegt te zijn; Wanneer ik ben bang dat je te kalmeren en nog steeds mijn kloppend hart. Jij blijft hetzelfde, als hoop is slechts een verre gedachte, Je neemt mijn pijn, en je me leiden tot het kruis Wat liefde is dit, dat je je leven gaf voor mij En maakte een manier voor mij om u te weten En ik moet bekennen dat je altijd genoeg voor mij je bent alles wat ik nodig Ik kijk naar je, ik zie de littekens op je handen. Houd de waarheid, dat wanneer ik kan je niet altijd kan. Ik sta hier, onder de schaduw van dekruisen. Ik ben overweldigd dat ik blijf het vinden van open armen ontvangen. Wat liefde is dit, dat je je leven gaf voor mij En maakte een manier voor mij om u te weten En ik moet bekennen, je bent altijd genoeg voor mij Jij bent alles wat ik nodig Jezus in uw lijden dat je jouw gedachte van mij bereiken Jezus in uw lijden dat je jouw gedachte van mij bereiken Wat liefde is dit, dat je je leven gaf voor mij En maakte een manier voor mij om u te weten En ik moet bekennen, je bent altijd genoeg voor mij Jij bent alles wat ik nodig Wat liefde is dit, datje je leven gaf voor mij En maakte een manier voor mij om u te weten En ik moet bekennen, je bent altijd genoeg voor mij Altijd genoeg voor mij Altijd genoeg voor mij