Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Kari Jobe Songtekst: You Are For Me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Kari Jobe - You Are For Me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van You Are For Me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Kari Jobe! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van Kari Jobe en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals You Are For Me .

Origineel

So faithful, so constant So loving and so true, so powerful in all You do You fill me, You see me You know my every move You love for me to sing to You I know that You are for me I know that You are for me I know that You will never, forsake me in my weakness I know that You have come now Even if to write upon my heart To remind me who You are So patient, so gracious So merciful and true, so wonderul in all You do You fill me, You see me You know my every move You love for me to sing to You I know that You are for me I know that You are for me I know that You will never, forsake me in my weakness I know that You have come now Even if to write upon my heart To remind me I know that You are for me I know that You are for me I know that You will never, forsake me in my weakness I know that You have come now Even if to write upon my heart To remind me who You are I know that You are for me I know that You are for me I know that You will never, forsake me in my weakness I know that You have come now Even if to write upon my heart To remind me who You are

 

Vertaling

Zo trouw, zo constant Zo liefdevol en zo waar, zo krachtig in alles wat je doet U vult mij, Gij ziet mij U kent mijn elke beweging Je liefde voor mij te zingen tot U Ik weet dat U bent voor mij ik weet dat U bent voor mij Ik weet dat je nooit, ik steek in mijn zwakheid Ik weet dat U nu gekomen Zelfs als te schrijven op mijn hart Me eraan te herinneren wie U bent Zo geduldig, zo genadig Zo genadig en trouw, dus wonderul in alles wat je doet U vult mij, Gij ziet mij U kent mijn elke beweging Je liefde voor mij te zingen tot U Ik weet dat U bent voor mij ik weet dat U bent voor mij Ik weet dat je nooit, ik steek in mijn zwakheid Ik weet dat U nu gekomen Zelfs als te schrijven op mijn hart Me eraan te herinneren Ik weet dat U bent voor mij ik weet dat U bent voor mij Ik weet dat je nooit, ik steek in mijn zwakheid Ik weet dat U nu gekomen Zelfs als te schrijven op mijn hart Me eraan te herinneren wie U bent Ik weet dat U bent voor mij ik weet dat U bent voor mij Ik weet dat je nooit, ik steek in mijn zwakheid Ikweet dat U nu gekomen Zelfs als te schrijven op mijn hart Me eraan te herinneren wie U bent